10 MOTIVE pentru a cumpara o rulota de la noi

1) Rulotele nu au circulat prin tara pe drumuri rele, nu sunt distruse bucsile din cauciuc,suspensiile,bara de torsiune,telescoape,tot ce inseamna sistem de rulare.
         2) Au verificarea tehnica la instalatia de gaz si curent recent facuta in Olanda.
                    3)Sunt echipate cu anvelope noi sau aproape noi speciale pentru remorci.
                               4)Au avut contract de service in Olanda,adica au fost parcate in hale speciale de tip parking,(nu au actionat intemperiile asupra lor, distrugind izolatia termica , chederele de cauciuc si matuirea vopselei), curatarea si intretinerea lor s-a facut in mod profesional (nu improvizatii ca la noi),gresare ,izolare,ceruire cu ceara speciala pentru rulote pentru a nu se distruge tabla si plasticul in mediu salin.
                                              5)Au corturi noi sau aproape noi (un  cort de rulota este destul de scump de la 250-1450 euro)
                                                       6)La vinzarea rulotelor facem dovada functionarii totale ,efectuam  proba functionari  la 12v, 220v, si gaz,inclusiv instalatia de apa.
                                                                 7) Au fost verificate periodic la sistemul de frinare (o rulota la care sistemul de frinare este in perfecta stare nu se simte dupa masina in timpul frinari, adica nu apare ca o lovitura din spate in momentul frinari,nu scutura, nu scirtie rotile,nu impinge masina,nu destabilizeaza masina,nu are tendinta de oscilare dupa masina etc,toate aceste simptome in cazul unui drum alunecos sau la o viteza prea mare pot produce accidente foarte grave).
                                                                            8)Comercializam doar rulote europene, sau modele de rulote englezesti fabricate in Europa-AVANTAJ la aceste rulote se poate procura orice piesa sau accesoriu .La cele englezesti (fabricate in Anglia ) e foarte greu sa procuri piese daca nu imposibil,nu se potrivesc piesele europene.
                                                                                            9)Acceptam orice verificare  solicitata de client atit la partea mecanica cit si la toate echipamentele cu care este dotata rulota.
                                                                                                           10) Consilierea clientilor in achizitionarea rulotei, prezentarea tehnica a rulotelor,probarea tuturor echipamentelor din dotarea rulotei,intocmirea actelor de vinzare inclusiv numere provizorii (nu exista riscul ca dupa achizitionarea rulotei sa nu poata fi inmatriculata datorita lipsei unor documente),un scurt instructaj privind modul de utilizare si intretinere a rulotei (pentru clienti care sint la prima rulota),daca se solicita,  efectuam transportul la domiciliul clientului contra cost .
TINE CONT DE CELE 10 AVANTAJE CA SA POTI FII  SI SA NU AI PARTE DE O VACANTA CA .Un pret mic nu inseamna intotdeauna o afacere buna in acest domeniu ci in general tocmai invers!!! Inainte de a plati asigurati-va că stiti ce si de unde cumparati!
Tipareste