Project Description

Denumire HOBBY PRESTIGE 495cu MOVER
Pret Vanduta
An de fabricatie 1999
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1040 kg
Masa maxima autorizata 1400 kg
Lungime totala 6.90 M

Descriere HOBBY PRESTIGE 495cu MOVER

HOBBY PRESTIGE 495cu MOVER si baterie,este o rulota foarte robusta ,conceputa pentru 4 persoane cu lungimea in interior 4,9 m , in exterior 6,9m , G=1040 kg, MMA=1400 kg, . An fabricatie 07.1999 cu 2 zone de dormit .

In partea din spate are o bancheta in forma de U , cu masa care se transforma in pat pentru 2 persoane , in mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox, frigider functional pe 12v,220v, si gaz cu congelator mare, sistem de incalzire Truma , sistem de ventilatie rece-cald Trumavent,boiler pentru apa calda.Baia foarte eleganta si moderna cu wc fix cu golire prin exterior , chiuveta si cadita de dus .

Posibilitate de montare dus, dulapioare,trapa de aerisire cu ventilator . In partea din fata are un pat fix pentru 2 persoane separat cu o usa culisanta de restul rulotei. Cauciucurile sunt aproape noi , rezervor de apa cu indicator de nivel tip troler cu umplere prin exterior , boloboc , scarita,cupla stabilizatoare ,cort aproape nou , jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile , inclusiv la usa .

Trapa de aerisire si ventilare,trapa mare panoramica care asigura un iluminat perfect in interior,portbagaj cu scara pentru transportul unei barci , mobilierul este superb nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara , in exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste ,arata foarte bine ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite, posibilitate de a se monta o baterie.
Hobby PRESTIGE este catalogata ca varianta de top de la HOBBY (clasic,elegance,exclusiv si prestige)

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice