Project Description

Denumire Rulota Adria Optima 370
Pret Vanduta
An de fabricatie 1992
Nr. Persoane 2-3
Masa proprie 610 kg
Masa maxima autorizata 1000 kg
Lungime totala 4.88 M
  • Rulota Adria Optima 370
  • Rulota Adria Optima 370

Descriere Rulota Adria

Rulota ADRIA OPTIMA 370 , pentru 2-3 persoane . Lungimea in interior 3.7m , lungimea totala 4.88m , masa proprie 610 kg , masa maxima autorizata 1000 kg (este foarte usoara , poate fi tractata cu orice masina) .

DOTARI: MOVER ENDURO -sistem de manevrare automat al rulotei (montat de 1 an ) BATERIE PROPRIE ,a ragaz , frigider functional gaz , 220v , 12v , chiuveta si aragaz din inox , baie cu wc fix ecologic cu golire prin exterior , chiuveta , cadita de dus . Are multe spatii de depozitare , sistem de incalzire pe gaz TRUMA , rezervor de apa FIX CU UMPLERE DIN EXTERIOR. In partea din fata are un coltar in forma de U si o masa care se transforma in pat de 2-3 persoane , plase contra insectelor la geamurile care se deschid si la usa , jaluzele atermice , trapa de aerisire .

Rulota Adria Optima 370

CORT in stare OK ( CORT care se transforma in TERASA ) . RULOTA ARATA FOARTE BINE SI ESTE FOARTE INGRIJITA , foarte luminoasa in interior , ideala pentru pescuit . Are baterie pentru a stationa oriunde fara a depinde de o sursa de curent , cupla stabilizatoare cu .
ATENTIE!!! nu se plateste vama si tva la ea ca la cele din Anglia.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice