Project Description

Denumire CHATEAU 450 MON REVE
Pret 9850 euro
An de fabricatie 2005
Nr. Persoane 4
Masa proprie 995 kg
Masa maxima autorizata 1300 kg
Lungime totala 6.85 M

Rulota CHATEAU CALISTRA 450 MON REVE

Rulota CHATEAU CALISTRA 450 MON REVE

fabricata in 2005 in BELGIA , un model superb si rar (mon reve) , masa proprie 995 kg,masa maxima 1300 kg . In partea din fata are un dormitor elegant cu pat fix pentru 2 persoane , linga pat baia cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior , cadita de dus si spatii de depozitare ,un hol mic cu chiuveta si oglinda si bineinteles dulapioare de depozitare .

La mijloc bucataria cu aragazul si chiuveta din inox, frigider ELECTROLUX cu congelator functional la 12v, 220v si gaz , este modelul cu dezghetare automata  . In partea din spate este un coltar mare si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane  . In mijloc in partea opusa bucatariei este un dulap de haine si incalzitorul TRUMA care functioneaza pe gaz .

Rulota CHATEAU CALISTRA 450 MON REVE

Dotari: perdele , draperii plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile , BOILER apa calda , rezervor de apa tip troler cu umplere din exterior . CORT , sistem de VENTILATIE Trumavent rece-cald , TRAPA PANORAMICA (trapa foarte mare transparenta care permite ca interiorul sa fie foarte luminat) . Se poate monta baterie pentru a functiona la 12v deoarece majoritatea becurilor functioneaza la 12v .

Cupla de remorcare cu stabilizator AL-KO , usa separatoare la dormitor , usa de vizitare din exterior la spatiul de depozitare de sub pat . RULOTA ARE EFECTUAT LA INCEPUTUL LUNII iulie 2023 VERIFICAREA GENERALA -la gaz, curent , apa , partea de rulaj-frine , rulmenti , cupla , infiltratii . AVEM DOCUMENTELE cu verificarea de la BOVAG care atesta ca rulota este in stare perfecta .

Rulota CHATEAU CALISTRA 450 MON REVE

Rulota arata impecabil (arata ca noua) a fost tinuta sub acoperis nu este uzata in interior nu are mirosuri , nu s-a fumat in rulota . Totul este foarte curat si binenteles functional.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .