Project Description

Denumire ELDDIS HURRICANE
Pret Vanduta
An de fabricatie 1993
Nr. Persoane 2-3
Masa proprie 847 kg
Masa maxima autorizata  1200 kg
Lungime totala 5.95 M
  • Rulota Elddis Hurricane
  • Rulota Elddis Hurricane
  • Rulota Elddis Hurricane
  • Rulota Elddis Hurricane

Descriere Rulota ELDDIS HURRICANE

Rulota Elddis Hurricane GT cu foarte multe dotari: baie cu cabina de dus separata de wc , iluminat pe 12v , panou fotovoltaic si baterie (sint noi), .

Rulota Elddis Hurricane POATE STATIONA OFF CAMPING, totul functioneaza de la baterie , radio casetofon cu boxe, ,ceas,  termometru interior exterior, boiler pentru apa calda, terasa cu laterale , plasa contra insectelor la usa si geamuri, jaluzele atermice, sistem de incalzire Carver cu sistem de ventilatie . TRUMAVENT, senzor de gaz, prize 12v , aragaz cu gril si cuptor, hota, wc ecologic fix cu golire prin exterior, cupla stabilizatoare, suport de biciclete, .

Are sistem de incalzire electric al podelei.
Rulota are in partea din fata 2 banchete separate de o noptiera , care pot fii folosite ca 2 paturi independente sau se pot unii intre ele rezultind un pat mare de 2x 2m . La mijloc e bucataria cu aragaz ,chiuveta si frigider functional la 12v,220v si gaz.

In spate e baia in stinga are cabina de dus in mijloc un dulap si in dreapta este wc cu chiuveta. Masa proprie 847 kg, masa maxima 1200kg, rulota a fost adusa in 28.04, arata excelent, nu are mirosuri, mucegai sau infiltratii . Are verificare BOVAG ( gaz, infiltratii , parte electrica, parte rulaj) facuta recent.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice