Project Description

Denumire ERIBA NOVA 390 EK
Pret 6000 EUR
An de fabricatie 1996
Nr. Persoane 3
Masa proprie 896 kg
Masa maxima autorizata 1100 kg
Lungime totala 5.50 M
  • Rulota ERIBA NOVA 390 EK
  • Rulota ERIBA NOVA 390 EK
  • Rulota ERIBA NOVA 390 EK
  • Rulota ERIBA NOVA 390 EK
  • Rulota ERIBA NOVA 390 EK
  • Rulota ERIBA NOVA 390 EK
  • Rulota ERIBA NOVA 390 EK
  • Rulota ERIBA NOVA 390 EK
  • Rulota ERIBA NOVA 390 EK
  • Rulota ERIBA NOVA 390 EK

Descriere Rulota ERIBA NOVA 390 EK

Rulota ERIBA NOVA 390 EK  marca Germana premium, fabricata in 1996, este un model superb si  rar ,masa proprie 896 kg, masa maxima 1100 kg, lungime totala 5,5m . In partea din fata are un coltar in forma de U care se transforma in pat pentru 2-3 persoane, linga coltar este frigiderul cu congelator, functional la 12v, 220v si gaz ,este modelul cu dezghetare automata. Rulota ERIBA NOVA 390 EK la spate stinga se afla baia cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior , cadita de dus , chiuveta si oglinda si bineinteles dulapioare de depozitare, la chiuveta se se poate monta foarte simplu un robinet de  dus.

Linga baie se afla bucataria cu aragazul si chiuveta din inox si hota . Dulap de haine , la baza are incalzitorul TRUMA care functioneaza pe gaz cu sistem de ventilatie TRUMAVENT. Dotari: perdele, draperii plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile . BOILER apa calda, Radiocasetofon, rezervor de apa ,Omnistor (copertina care se deschide si se aduna cu ajutorul unei manivele) .

MOVER (sistem de parcare a rulotei cu ajutorul unei telecomenzi) ,sistem de VENTILATIE Trumavent rece-cald, TRAPA MARE PANORAMICA pentru aerisire PANOU SOLAR si baterie care asigura funcionarea rulotei OFF CAMPING fara a fii nevoie de a cupla rulota la 220v . Poate functiona la 12v deoarece majoritatea becurilor functioneaza la 12v si iluminat LED, . Cupla de remorcare cu stabilizator, usa  de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub bancheta.
Rulota arata foarte bine nu este uzata in interior nu are mirosuri, nu s-a fumat in rulota ,totul este foarte curat si binenteles functional, . Este o rulota pentru cunoscatori. La aceasta rulota calitatea Germana isi spune cuvintul la structura de rezistenta si la izolarea termica.(peretii sint izolati cu spuma poliuretanica , la restul rulotelor sint izolati cu polistiren).

ATENTIE ! Rulota este inmatriculata si are ITP valabil pina in 2023.

Pret  fix 6000 euro

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice