Project Description

Denumire Rulota Eriba Nova
Pret 6950 EUR
An de fabricatie 1998
Nr. Persoane 4
Masa proprie  1245 kg
Masa maxima autorizata 1500 kg
Lungime totala 6.50 M
  • Rulota Eriba Nova 545 ufe
  • Rulota Eriba Nova 545 ufe
  • Rulota Eriba Nova 545 ufe
  • Rulota Eriba Nova 545 ufe

Descriere Rulota Eriba Nova 545 ufe

Rulota Eriba Nova 545 ufe ,  marca Germana premium, fabricata in 1998. Rulota este un model superb si  rar , masa proprie este 1245 kg , masa maxima 1500 kg , Rulota Eriba Nova 545 ufe are in partea din fata  un dormitor elegant cu pat fix de 2 persoane , linga pat se afla un sir de dulapioare si o noptiera . Dormitorul este separat de restul rulotei printr-o usa culisanta.

La mijloc baia cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior , cadita de dus , chiuveta si oglinda si bineinteles dulapioare de depozitare, la robinetul de chiuveta se ataseaza dusul . Opus baii se afla bucataria cu aragazul si chiuveta din inox, frigider mare  cu congelator mare , functional la 12v ,220v si gaz , este modelul cu dezghetare automata . In partea din spate  este un coltar mare si o masa care se transforma in pat de 2 persoane ,linga bucatariei este un dulap de haine si incalzitorul TRUMA care functioneaza pe gaz.

Dotari: perdele ,draperii , plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile, BOILER pentru apa calda, DUS, rezervor de apa fix cu umplere din exterior . CORT ISABELLA , sistem de VENTILATIE Trumavent rece-cald, TRAPA MARE  pentru aerisire . Se poate monta baterie pentru a functiona la 12v deoarece majoritatea becurilor functioneaza la 12v  .Cupla de remorcare cu stabilizator ,usa separatoare la dormitor ,usa  de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub pat.
Rulota arata foarte bine nu este uzata in interior nu are mirosuri, nu s-a fumat in rulota ,totul este foarte curat si binenteles functional, este o rulota pentru cunoscatori. La aceasta rulota calitatea Germana isi spune cuvintul la structura de rezistenta si la izolarea termica. (peretii sint izolati cu spuma poliuretanica , la restul rulotelor sint izolati cu polistiren).

Solutii pentru curatare si folosire toalete ecologice puteti achizitiona AICI