Project Description

Denumire Rulota FENDT JOKER 450
Pret 4950 EURO
An de fabricatie 1992
Nr. Persoane 4
Masa proprie 799 kg
Masa maxima autorizata 1100 kg
Lungime totala 6.15 M
  • Rulota fendt joker 450
  • Rulote fendt joker 450
  • Rulote fendt joker 450
  • Rulote fendt joker 450
  • Rulote fendt joker 450
  • Rulote fendt joker 450
  • Rulote fendt joker 450
  • Rulote fendt joker 450
  • Rulote fendt joker 450

Descriere Rulota fendt joker 450

Rulota FENDT JOKER 450 , fabricata in Germania de aceeasi firma care produce si tractoarele cu aceeasi denumire . Prima inmatriculare 1992 . Este o rulota pentru 4 persoane cu lungimea interioara 4.5 m , in exterior 6.15 m , masa proprie 799 kg , masa maxima autorizata 1100 kg.

Rulota Fendt JOKER 450 are 2 spatii de dormit . In partea din spate are un coltar in forma de U care se transforma in pat pt 2 persoane . In dreapta mijloc este baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior si cadita de dus , chiuveta , dulapioare si alte spatii de depozitare . In mijloc opus baii este bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider functional pe 12v , 220 v si gaz cu congelator .

In partea din fata are un pat fix pentru 2 persoane separat de restul rulotei printr-o usa culisanta . Rulota are in dotare si un set de saltele pentru a se renunta daca se doreste la patul fix si transforma 2 bancute si o masa.
Rulota este functionala pe 12v si 220v are un suport pentru transportat 2 biciclete care se poate demonta si se utilizeaza pe cirligul de remorcare a masinii . Are 2 usi de vizitare din exterior sub pat si sub bancheta, jaluzele atermice si plase contra insectelor la toate geamurile , stabilizator la cupla de remorcare , cort in stare foarte buna , aproape nou cu un atasament camera dormitor cu protectie dubla .

Alte dotari :  sistem de incalzire TRUMA cu sistem de ventilatie TRUMAVENT , scarita si multe altele . Rulota este foarte ingrijita si arata foarte bine in interior si exterior , se comporta foarte bine dupa masina , nu are tangaj , este o rulota robusta si foarte rezistenta, se poate utiliza si in afara asfaltului.

Acesta este modelul de top de la FENDT , care se remarca prin finisaje , materialele folosite si design , o rulota pentru cunoscatori si cei care doresc o rulota de calitate premium.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice