Project Description

Denumire FENDT KARAT 495
Pret VANDUTA
An de fabricatie 1998
Nr. Persoane 4
Masa proprie 860 kg
Masa maxima autorizata 1200 kg
Lungime totala 6.85M

Descriere Rulota Fendt karrat 495

Rulota FENDT KARRAT 495 , fabricata in Germania de aceeasi firma care produce si tractoarele cu aceeasi denumire . Prima inmatriculare 1998 , este o rulota pentru 4 persoane cu lungimea interioara 4.9 m , in exterior 6.85 m , masa proprie 860 kg ,  masa maxima autorizata 1200 kg , autorizata pentru viteza de 100km/h .

Rulota Fendt karrat 495 are  2 spatii de dormit , in partea din spate are un coltar in forma de U care se transforma in pat pt 2 persoane  . In stinga mijloc este baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior si cadita de dus , chiuveta , dulapioare si alte spatii de depozitare . In mijloc opus baii este bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider functional pe 12v , 220 v si gaz cu congelator . In partea din fata are doua banchete si o masa  care se transforma in pat pentru 2 persoane prin adunarea mesei , separat de restul rulotei printr-o usa culisanta .

DOTARI ,TELEVIZOR , receiver satelit , detector gaz , PANOU FOTOVOLTAIC , BATERIE PROPRIE , prize 12v , prize USB  , iluminat 12 v LED cu telecomanda ,  sistem de incalzire Truma , sistem de ventilatie Trumavent (rece-cald), rezervor de apa mare cu umplere din exterior .

Rulota este functionala pe 12v ( independenta , poate fii folosita oriunde fara a fii necesar sa se cupleze la 220v ) , lumina ambientala la geamurile din spate , jaluzele atermice si plase contra insectelor la toate geamurile , stabilizator la cupla de remorcare , cort in stare foarte buna , usa de acces sub banchete din exterior , scarita si multe altele  . Rulota este ingrijita si arata foarte bine in interior si exterior , se comporta foarte bine dupa masina , nu are tangaj .

Acesta este modelul de top de la FENDT ,  care se remarca prin finisaje , materialele folosite si design , o rulota pentru cunoscatori si cei care doresc o rulota de calitate premium.

Modele de panouri fotovoltaice AICI