Project Description

Denumire Rulota HOBBY CLASIC 440
Pret Vanduta
An de fabricatie 1994
Nr. Persoane 4
Masa proprie 906 kg
Masa maxima autorizata 1250 kg
Lungime totala 6.02 M
  • Rulota HOBBY CLASIC 440
  • Rulota HOBBY CLASIC 440
  • Rulota HOBBY CLASIC 440
  • Rulota HOBBY CLASIC 440

Descriere Rulota HOBBY CLASIC 440

Rulota HOBBY Classic 440 din anul 1994 . Este o rulota cu masa maxima 1250 kg masa proprie 906 kg lungimea utila interior 4,3m lungime totala 6.02m.

Este o rulota robusta, cu izolatie termica foarte buna . Este curata si bine intretinuta, organizata foarte bine . In partea din fata are 2 banchete care se transforma in pat de 2 persoane ,separate de restul rulotei printr-o usa culisanta .  In mijloc pe o parte este bucataria cu chiuveta ,aragaz si frigider functional 12v, gaz si 220v cu un congelator .

In pe partea opusa este baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior, chiuveta ,cadita de dus . In spate lateral are 2 bancute care se transforma in pat pentru 2 persoane. DOTARI rezervor de apa , posibilitate de a monta un acumulator, trapa aerisire, CORT inchis stare foarte buna , cablu curent, scarita, incalzitor TRUMA, perdea contra insectelor la usa, plase contra insectelor si jaluzele atermice la geamuri ,cupla stabilizatoare.

Rulota arata foarte bine in interior si exterior.

RULOTA SE POATE VINDE SI IN RATE prin TBI

Rulota se vinde cu factura.

ATENTIE : La rulotele comercializate de noi nu mai trebuie sa achitati taxe in plus la inmatriculare – respectiv TVA si TAXE VAMALE care la alte rulote pot ajunge la sume considerabile.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice