Project Description

Denumire Rulota HOBBY CLASSIC 430
Pret 4350 EURO
An de fabricatie 1992
Nr. Persoane 4
Masa proprie 804 kg
Masa maxima autorizata 1050 kg
Lungime totala 5.93 M
  • Rulota HOBBY CLASSIC 430
  • Rulota HOBBY CLASSIC 430
  • Rulota HOBBY CLASSIC 430
  • Rulota HOBBY CLASSIC 430
  • Rulota HOBBY CLASSIC 430
  • Rulota HOBBY CLASSIC 430
  • Rulota HOBBY CLASSIC 430

Descriere Rulota HOBBY CLASSIC 430

Rulota hobby classic 430 este un model foarte robust si rezistent cu o izolatie termica foarte buna .

Rulota HOBBY CLASSIC 430 este o rulota pentru 4 persoane cu lungimea in interior 4,3 m , in exterior 5.93 m , greutatea =804 kg , masa maxima autorizata =1050 kg , din 1992 , cu 2 spatii de dormit .

In partea din spate are doua banchete si o masa care se transforma in pat de 2 persoane separat de restul rulotei printr-o usa culisanta .In mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider functional pe 12v , 220v, si gaz , sistem de incalzire Truma ,  baia cu wc fix cu golire prin exterior , chiuveta , cadita de dus   ,  multe dulapioare .

In partea din fata are de asemenea 2 banchete si o masa care se transforma in pat de 2 persoane . Cauciucurile sunt aproape noi , rezervor de apa    , boloboc , scarita . cort aproape nou  , jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile .

Alte dotari : trapa de aerisire si ventilare , mobilierul este superb nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara , in exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste . Arata foarte bine .

Ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite . Rulota este functionala in totalitate ,nu are mirosuri sau infiltratii ,exista posibilitatea de-a se monta o baterie pentru a avea independenta, cupla stabilizatoare +multe altele.

RULOTA SE POATE VINDE SI IN RATE prin TBI

Rulota se vinde cu factura.

ATENTIE : La rulotele comercializate de noi nu mai trebuie sa achitati taxe in plus la inmatriculare – respectiv TVA si TAXE VAMALE care la alte rulote pot ajunge la sume considerabile.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice