Project Description

Denumire Hobby de luxe
Pret 5200 EUR
An de fabricatie 1999
Nr. Persoane 4
Masa proprie  1020 kg
Masa maxima autorizata 1350 kg
Lungime totala 6.19 M
  • Rulota Hobby de luxe 440 sfe
  • Rulota Hobby de luxe 440 sfe
  • Rulota Hobby de luxe 440 sfe
  • Rulota Hobby de luxe 440 sfe
  • Rulota Hobby de luxe 440 sfe
  • Rulota Hobby de luxe 440 sfe
  • Rulota Hobby de luxe 440 sfe

Descriere Rulota Hobby de luxe 440 sfe

Rulota Hobby de luxe 440 sfe , rulota fabricata in anul  1999 masa maxima 1350 kg , masa proprie 1020 kg  lungimea utila interior 4,4 m , lungime totala 6.19m omologata pentru viteza de 100 km/h .

Este o rulota robusta , cu izolatie termica foarte buna , este curata si bine intretinuta , organizata foarte bine .

Rulota Hobby de luxe 440 sfe in partea din fata are un pat fix pentru 2 persoane , in mijloc pe o parte este bucataria cu chiuveta , aragaz din inox si un frigider Electrolux model nou , functional pe 12v  ,gaz si 220v cu un congelator mare , cu dezghetre automata , cuptor cu microunde, si dulapioare de depozitare . Pe partea opusa este baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior , chiuveta , cadita de dus , boiler pentru apa calda.

In spate lateral are 2 bancute care se transforma in pat pentru 2 persoane. DOTARI : rezervor de apa tip troller , posibilitate de a monta un acumulator rulota este functionala si la 12 v , trapa aerisire mare panoramica (transparenta , asigura un iluminat natural) ,cablu curent ,scarita ,incalzitor TRUMA cu sistem de ventilatie TRUMAVENT, plasa contra insectelor la usa ,usita de acces sub bancheta din exterior pe stinga si dreapta, CORT , plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamuri .

Suport pentru barca montat pe rulota cu scara de urcare in spatele rulotei .Rulota arata super ok atit in interior cit si exterior, face parte din categoria rulotelor moderne. Mobilierul este superb , nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara , in exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste ,arata foarte bine ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite,

AICI se pot achizitiona solutiile folosite la toaltele ecologice