Project Description

Denumire Rulota Hobby Excelent easy
Pret Vanduta
An de fabricatie 2001
Nr. Persoane 4
Masa proprie 825 kg
Masa maxima autorizata 1150 kg
Lungime totala 5.87 M
  • Rulota Hobby Excelent easy 400
  • Rulota Hobby Excelent easy 400
  • Rulota Hobby Excelent easy 400
  • Rulota Hobby Excelent easy 400

Descriere Rulota Hobby Excelent easy 400

Rulota Hobby Excelent easy 400 fabricatie 07.2001 , cu mover REICH automat . Lungimea utila in interiorul rulotei este 4 m , lungimea totala 5.87 m , masa proprie 825 kg , masa maxima autorizata 1150 kg . Este o rulota pentru 4 persoane .

In partea din faţă rulota are 2 bancute si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane sau daca se doreste se poate monta o saltea si se transforma in pat fix . In partea stinga spate are doua banci si o masuta care se transforma in pat pentru 2 persoane . Langa intrare in partea dreapta spate se afla baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior , chiuveta , cadita de dus (se poate monta si dus) .

La mijloc bucătăria are chiuvetă , aragaz din inox , frigider model nou functional pe 12v , 220v , si gaz , dulapuri de depozitare .

Rulota Hobby Excelent easy 400

Dotari : MOVER REICH AUTOMAT , baterie , suport pentru 2 biciclete , sistem de incalzire TRUMA , TRAPA PANORAMICA-asigura un iluminat natural in interior . BOILER apa calda , plase de ţînţari , perdele , jaluzele , draperii la toate geamurile . Toate geamurile se pot deschide . Mai are : plasa contra insectelor la usa , iluminat ambiental la banchetele din spate , sistem de iluminare 12v , spaţii de depozitare cu acces şi din exterior, cupla cu sistem stabilizator .

Rulota Hobby Excelent easy 400

Are copertina aproape noua , rezervor de apă tip troler cu indicator de nivel la consola de la bucatarie , sistem de ventilatie TRUMAVENT. Portbagaj pentru barca cu scara de acces . Usi de acces din exterior sub banchete , scăriţă , anvelope aproape noi din 05.2021 , mobilier deosebit . Tapiţerie perfectă nu prezintă uzură sau pete . Nu are zgirieturi in interior sau exterior .Vopseaua nu este matuita sau arsa de soare, a fost tinuta sub acoperis , arata foarte bine.

TOATA RULOTA ESTE FUNCIOANALA SI PE 12V, SE POATE MONTA UN PANOU FOTOVOLTAIC LA ACUMULATORUL EXISTENT PENTRU A SE UTILIZA OFF CAMPING NEFIIND NEVOIE SA SE CUPLEZE LA 220V.
Rulota arata ca noua , nu are mirosuri , e perfecta din toate punctele de vedere.
Rulota are facuta in 2021 inspectia totala gaz , curent , infiltratii si parte de rulare (telescoape , frine , jocuri ). Inspectia se face din 3 in 3 ani . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale) . Se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice