Project Description

Denumire HOBBY EXCELENT Easy UFE
Pret 10900 euro
An de fabricatie 2004
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1015 kg
Masa maxima autorizata 1350 kg
Lungime totala 6.57 M
RATA TBI De la 1330 lei
  • Rulota HOBBY EXCELENT Easy 460 UFE
  • Rulota HOBBY EXCELENT Easy 460 UFE
  • Rulota HOBBY EXCELENT Easy 460 UFE
  • Rulota HOBBY EXCELENT Easy 460 UFE
  • Rulota HOBBY EXCELENT Easy 460 UFE
  • Rulota HOBBY EXCELENT Easy 460 UFE
  • Rulota HOBBY EXCELENT Easy 460 UFE

Rulota HOBBY EXCELENT Easy 460 UFE

Rulota HOBBY EXCELENT Easy 460 UFE fabricatie 2004 . Un model superb si rar ,masa proprie 1015 kg, masa maxima 1350 kg , lungime totala 6,57m . In partea din fata are un dormitor elegant cu pat fix pentru 2 persoane, linga pat baia cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior , cabina cu cadita si DUS .

Un hol mic cu chiuveta si oglinda si bineinteles dulapioare de depozitare,. La mijloc bucataria cu aragazul si chiuveta din inox,HOTA, frigider mare model nou ELECTROLUX cu congelator mare, functional la 12v,220v si gaz .este modelul cu dezghetare automata . In partea din spate este un coltar mare si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane , in mijloc in partea opusa bucatariei este un dulap de haine si incalzitorul TRUMA care functioneaza pe gaz.

Dotari: perdele,draperii plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile, BOILER apa calda,DUS, rezervor de apa fix cu umplere din exterior si cu regulator de presiune pentru a se putea cupla direct la reteaua de apa ,INDICATOR AL NIVELULUI DE APA DIN REZERVOR,CORT ,sistem de VENTILATIE Trumavent rece-cald . TRAPA PANORAMICA (trapa foarte mare transparenta care permite ca interiorul sa fie foarte luminat) si o trapa mica transparenta deasupra patului .

Rulota HOBBY EXCELENT Easy 460 UFE

Se poate monta baterie pentru a functiona la 12v deoarece majoritatea becurilor functioneaza la 12v, lumina ambientala in partea din spate,la banchete si la trapa panoramica.

Cupla de remorcare cu stabilizator WINTERHOF, usa de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub pat,SUPORT DE BICICLETE,PORTBAGAJ PE RULOTA CU SCARA.
Rulota arata impecabil a fost tinuta sub acoperis nu este uzata in interior nu are mirosuri, nu s-a fumat in rulota ,totul este foarte curat si binenteles functional . Este o rulota pentru cunoscatori.La aceasta rulota calitatea Germana isi spune cuvintul.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .