Project Description

Denumire Rulota HOBBY EXCLUSIVE 440
Pret 7900 EURO
An de fabricatie 1999
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1040 kg
Masa maxima autorizata 1200 kg
Lungime totala 6.10 M
  • Rulota HOBBY EXCLUSIVE 440
  • Rulota HOBBY EXCLUSIVE 440
  • Rulota HOBBY EXCLUSIVE 440
  • Rulota HOBBY EXCLUSIVE 440
  • Rulota HOBBY EXCLUSIVE 440
  • Rulota HOBBY EXCLUSIVE 440

Descriere Rulota HOBBY EXCLUSIVE 440

Rulota HOBBY EXCLUSIVE 440 fabricatie 1999 . Este un model superb si rar ,masa proprie 1040 kg, masa maxima 1200 kg . In partea din fata are un dormitor elegant cu pat fix de 2 persoane, linga pat baia cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior , cabina cu cadita si DUS . Un hol mic cu chiuveta si oglinda si bineinteles dulapioare de depozitare , totul separat de restul rulotei printr-o usa tip armonica .

La mijloc bucataria cu aragazul si chiuveta din inox, frigider cu congelator mare, functional la 12v, 220v si gaz . Este modelul cu dezghetare automata . In partea din dreapta spate sint 2 bancute extensibile si o masa care se transforma in pat de 2 persoane. In partea din spate, linga usa este un dulap de haine si incalzitorul TRUMA care functioneaza pe gaz.

Dotari: perdele, draperii plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile, BOILER apa calda, DUS, rezervor de apa tip troler cu umplere din exterior, sistem de VENTILATIE Trumavent rece-cald . Lumina ambientala in zona mesei, TRAPA PANORAMICA (trapa foarte mare transparenta care permite ca interiorul sa fie foarte luminat) .

Se poate monta baterie pentru a functiona la 12v deoarece majoritatea becurilor functioneaza la 12v .Cupla de remorcare cu stabilizator WINTERHOF, usa separatoare la dormitor, usa de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub pat, SUPORT DE BICICLETE, PORTBAGAJ PE RULOTA CU SCARA, INDICATOR AL NIVELULUI DE APA DIN REZERVOR.
Rulota arata impecabil (arata ca noua) a fost tinuta sub acoperis nu este uzata in interior nu are mirosuri, nu s-a fumat in rulota ,totul este foarte curat si binenteles functional . Este o rulota pentru cunoscatori. La aceasta rulota calitatea Germana isi spune cuvintul.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice