Project Description

Denumire Rulota HOME CAR 462
Pret Vanduta
An de fabricatie 1995
Nr. Persoane 4
Masa proprie 807 kg
Masa maxima autorizata 1300 kg
Lungime totala 6.33 M
  • Rulota HOME CAR 462
  • Rulota HOME CAR 462
  • Rulota HOME CAR 462
  • Rulota HOME CAR 462
  • Rulota HOME CAR 462
  • Rulota HOME CAR 462
  • Rulota HOME CAR 462

Descriere Rulota HOME CAR 462

Rulota HOME CAR 462 este o rulota de fabricatie BELGIANA ,un model foarte robust si rezistent cu o izolatie termica foarte buna ,conceputa pentru 4 persoane .

Cu lungimea in interior 4,6 m , in exterior 6,33 m , G=807kg, MMA=1300 kg . Cu 2 zone de dormit , in partea din spate are o bancheta in forma de U , cu masa care se transforma in pat de 2 persoane , in mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider functional pe 12v,220v, si gaz . Sistem de incalzire Truma , sistem de ventilatie rece-cald Trumavent .

Baia cu wc fix cu golire prin exterior , chiuveta cadita de dus, multe dulapioare . In partea din fata are 2 bancute si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane si se separa de restul rulotei printr-o usa armonica.

Cauciucurile sunt aproape noi ,usa  de vizitare din exterior sub bancheta din spate , suport pentru 2 biciclete, rezervor de apa , boloboc , scarita . Cort inchis aproape nou Dorema , jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile , inclusiv la usa . Trapa de aerisire si ventilare , mobilierul este superb nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara .

In exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste , arata foarte bine . Rulota este conceputa cu un sitem de protectie cu detector de gaz . Rulota este functionala in totalitate pe 12v si are posibilitatea de-a se monta o baterie pentru a avea independenta, cupla stabilizatoare +multe altele.
RULOTA SE POATE VINDE SI IN RATE prin TBI

Rulota se vinde cu factura.

ATENTIE : La rulotele comercializate de noi nu mai trebuie sa achitati taxe in plus la inmatriculare – respectiv TVA si TAXE VAMALE care la alte rulote pot ajunge la sume considerabile.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice