Project Description

Denumire Rulota KIP GREYLINE 42
Pret 4550 EURO
An de fabricatie 1991
Nr. Persoane 4
Masa proprie 834 kg
Masa maxima autorizata 1200 kg
Lungime totala 6.05 M
  • Rulota KIP GREYLINE 42
  • Rulota KIP GREYLINE 42
  • Rulota KIP GREYLINE 42
  • Rulota KIP GREYLINE 42
  • Rulota KIP GREYLINE 42
  • Rulota KIP GREYLINE 42
  • Rulota KIP GREYLINE 42
  • Rulota KIP GREYLINE 42

Descriere Rulota KIP GREYLINE 42

Rulota KIP GREYLINE 42 este o rulota fabricata in Olanda . O rulota robusta si cu o izolatie foarte buna , pentru 4 persoane cu lungimea in interior 4,2m , in exterior 6,05 m , greutatea =834kg, masa maxima admisa=1200 kg .  Cu 2 spatii de dormit , in partea din spate are doua  banchete si o masa care se transforma in pat de 2 persoane si se separa de restul rulotei cu o usa armonica .

In  mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider functional pe 12v,220v, si gaz , sistem de incalzire Truma , sistem de ventilatie rece-cald Trumavent, si baia cu wc fix cu golire prin exterior , chiuveta , cadita de dus , multe dulapioare , rezervor de apa.

In partea din fata are de asemenea 2 bancute si o masa care se transforma in pat de 2 persoane. Cauciucurile sunt aproape noi . USA de vizitare din exterior sub bancheta,, rezervor de apa   , boloboc , scarita . cort  mare aproape nou  , jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile , inclusiv la usa .  Trapa de aerisire si ventilare ,suport pentru 2 biciclete , mobilierul este superb nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara .

In exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste ,arata foarte bine ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite . Rulota este functionala in totalitate pe 12v ( independenta , poate fii folosita oriunde fara a fii necesar sa se cupleze la 220v ) ,are in dotare  baterie cu sistem electronic de incarcare si afisaj al nivelului de incarcare si consum.

RULOTA SE POATE VINDE SI IN RATE prin TBI

Rulota se vinde cu factura.

ATENTIE : La rulotele comercializate de noi nu mai trebuie sa achitati taxe in plus la inmatriculare – respectiv TVA si TAXE VAMALE care la alte rulote pot ajunge la sume considerabile.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice