Project Description

Denumire Rulota Knaus Vimara 350
Pret Vanduta
An de fabricatie 2001
Nr. Persoane 3-4
Masa proprie 755 kg
Masa maxima autorizata 1000 kg
Lungime totala 5.53 M
  • Rulota Knaus Vimara 350
  • Rulota Knaus Vimara 350
  • Rulota Knaus Vimara 350
  • Rulota Knaus Vimara 350
  • Rulota Knaus Vimara 350
  • Rulota Knaus Vimara 350
  • Rulota Knaus Vimara 350

Descriere Rulota Knaus Vimara 350

Rulota Knaus Vimara 350 ,

an fabricaţie 08.2001, ( fabricata in Germania, modelul premium de la KNAUS ) . Rulota robusta rezistenta si cu izolatie termica foarte  buna , se preteaza pentru iesiri de pe asfalt  . Lungimea utila in interior 3,5 m , lungimea totala 5.53 m , masa proprie 755 kg ,  masa maxima autorizata 1000 kg .

O rulota pentru 3 persoane adulte si un copil . In partea din faţă are doua banchete si o masa care se transforma in pat  mare pentru 2 persoane, iar în partea din spate are doua bancute si o masa care se transforma in pat pentru 1 persoana si din dulapul de deasupra se mai poate forma un pat supraetajat pentru un copil, (in dulap sint saltelele , scarita) .

In mijloc  se afla baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior , chiuveta , cadita de dus (se poate monta si dus), opus baii se afla bucătăria cu chiuvetă si aragaz din inox model nou , frigider model nou cu congelator mare functional 12v , 220v , si gaz . Incălzire Truma , plase de ţînţari, perdele , jaluzele , draperii la toate geamurile , toate geamurile se pot deschide , plasa contra insectelor la usa , sistem de iluminare 220v şi 12v , cupla cu sistem stabilizator , rezervor de apă, trapa de aerisire .

Cort aproape nou allseason si terasa , scăriţă , anvelope  aproape noi  , plasa la usa de la intrare ,mobilier deosebit in stare noua , tapiţerie perfectă nu prezintă uzură sau pete , nu are zgirieturi in interior sau exterior . Vopseaua nu este matuita si arsa de soare, a fost tinuta sub acoperis si a avut servisare . Arata foarte bine . Este o configuratie ideala pentru 2 sau 3 persoane.

In partea din fata putindu-se transforma intr-un pat fix iar partea din spate sa ramina pentru servirea mesei.

RULOTA ARE EFECTUAT IN LUNA MAI VERIFICAREA GENERALA -la gaz, curent , apa , partea de rulaj-frine, rulmenti , cupla ,infiltratii . AVEM DOCUMENTELE cu verificarile de la BOVAG care atesta ca rulota este in stare perfecta.

ATENTIE : La rulotele comercializate de noi nu mai trebuie sa achitati taxe in plus la inmatriculare – respectiv TVA si TAXE VAMALE care la alte rulote pot ajunge la sume considerabile.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice