Project Description

Denumire  SPRITE SUPER 450 UFE
Pret Rezervata
An de fabricatie 1999
Nr. Persoane 4
Masa proprie 875 kg
Masa maxima autorizata 1200 kg
Lungime totala 6.54 M
  • Rulota SPRITE SUPER 450 UFE
  • Rulota SPRITE SUPER 450 UFE
  • Rulota SPRITE SUPER 450 UFE
  • Rulota SPRITE SUPER 450 UFE
  • Rulota SPRITE SUPER 450 UFE
  • Rulota SPRITE SUPER 450 UFE
  • Rulota SPRITE SUPER 450 UFE
  • Rulota SPRITE SUPER 450 UFE

Descriere Rulota SPRITE SUPER 450 UFE

Rulota SPRITE SUPER 450 UFE fabricatie 1999,(model aniversar 50ani) . Un model superb si rar ,masa proprie 875 kg, masa maxima 1200 kg. In partea din fata are un dormitor elegant cu pat fix pentru 2 persoane, linga pat baia cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior  , cabina cu cadita si DUS .

Un hol mic cu chiuveta si oglinda si bineinteles dulapioare de depozitare, la mijloc bucataria cu aragazul si chiuveta din inox, frigider cu congelator, functional la 12v,220v si gaz , este modelul cu dezghetare automata . In partea din spate este un coltar mare si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane , in mijloc in partea opusa bucatariei este un dulap de haine si incalzitorul TRUMA care functioneaza pe gaz.

Dotari: MOVER cu telecomanda (sistem de manevrare a rulotei cu ajutorul unei telecomenzi), BATERIE pt mover, perdele, draperii plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile. BOILER apa calda, DUS, rezervor de apa fix cu umplere din exterior , CORT in stare excelenta , sistem de VENTILATIE Trumavent rece-cald .

TRAPA PANORAMICA (trapa foarte mare transparenta care permite ca interiorul sa fie foarte luminat), se poate monta baterie pentru a functiona la 12v deoarece toata rulota functioneaza la 12v, becuri led . Cupla de remorcare cu stabilizator,usa separatoare la dormitor, usa de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub pat, SUPORT DE BICICLETE.
Rulota arata impecabil (arata ca noua) a fost tinuta sub acoperis nu este uzata in interior nu are mirosuri, nu s-a fumat in rulota , totul este foarte curat si binenteles functional.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice