Aducem rulote si pe baza de comanda din Olanda

VARIANTA 1

Daca rulota este gasita si negociata de catre client atunci costurile ar fi urmatoarele;
– pretul rulotei de pe site-ul gasit care se plateste direct vinzatorului sau se poate achita de catre noi la fata locului.
– costuri privind deplasarea, carburanti, asigurare, amortisment, vignete, numar + asig obligatorie 180 euro, salar, etc.
– pentru sudul Olandei 650eur
– pentru nordul Olandei 750eur
Comisionul nostru 300 eur +TVA.

In aceasta situatie valoarea rulotei si costurile de deplasare  se platesc in momentul semnarii contractului iar comisionul la ridicarea rulotei.Toata tranzactia este asigurata si se realizeaza in baza unui contract.

VARIANTA 2

Clientul ne transmite ceea ce doreste model, an de fabricatie dotari, aranjament interior,(eventual culoarea mobilierului), noi ii vom transmite mai multe oferte insotite de fotografii si caracteristicile tehnice,in conditiile acceptarii ofertei se v-a incheia un contract in care sint specificate toate elementele ofertei, se v-a achita valoarea rulotei si se v-a conveni data la care se v-a face livrarea.
In aceasta situatie raspundem pentru starea technica si orice defectiune ascunsa . Pe perioada transportului raspundem pentru orice incidente ce pot aparea, transportul fiind asigurat.Daca la momentul livrari se constata defectiuni vizibile sau ascunse ce nu au fost specificate in oferta se restituie suma integral plus penalitatile conform contractului.
La momentul predarii se face proba functionarii la 12v, 220v, si pe gaz.

NOTA:

La varianta 1 costurile pot creste in functie de greutatea sau marimea rulotei.
Nu ne angajam sa aducem rulote care au verificarea technica expirata.
La varianta 1 nu ne asumam raspunderea pentru nefunctionarea sau functionarea defectuoasa a unor accesorii din componenta rulotei sau in situatia in care are sau a avut probleme de infiltratii.

PE PERIOADA PANDEMIEI NU ADUCEM RULOTE PE BAZA DE COMANDA