Project Description

Denumire Antena satelit Satenne PS2
Pret  vezi magazin online
  • Antena satelit Satenne PS2
  • Antena satelit Satenne PS2

Descriere Antena satelit Satenne PS2

Antena satelit Satenne PS2

Antena de satelit este compactă,  are o gamă largă de recepție și oferă avantaje semnificative, cum ar fi, protecție împotriva furtului, funcția de căutare completă automată și autoskew pentru o recepție optimă. Combinația de durabilitate, ușurință în utilizare și tehnologie inovatoare fac din Satenne PS-2 cea mai practică și mai utilă antenă automată de satelit.

Panoul de control util și simplu prezintă opt sateliți pre-programati. După selectarea satelitului dorit, antena va căuta automat o conexiune și va transmite semnalul satelit către receptorul tău . În raza de recepție, Satenne PS-2 oferă cel mai bun semnal fără niciun fel de pregatire.
Cântărind doar 5 kg și măsurand doar 44 cm în diametru, Satenne PS-2 extrem de ușoar și compacta este ușor de transportat și de folosit în deplasare. Instalarea antenei nu este necesară, panoul de control este montat permanent. Antena poate fi amplasată pe orice suprafață orizontală, cum ar fi podeaua, masa sau acoperișul rulotei și poate fi apoi conectat cu ușurință cu un singur cablu. Oriunde așezați PS-2, nu mai trebuie să o aliniați manual. Sistemul va găsi automat satelitul dorit.
Tensiune de intrare 12 / 24V
Gama de tensiune de intrare 10-28V Consum de energie in timpul căutării 26W. Consum de energie in standby 0.7W
Timp de căutare tipic <60 sec.
Greutate 5 kg
Dimensiuni: diametru 44 cm, înălțime 48 cm
Dimensiuni vas: 37 cm Inclusiv adapter 230 VAC

Produsele se pot livra oriunde in tara prin firma de curierat NEMOEXPRES .
Transportul nu e inclus in pret.

AICI vezi magazin piese si accesorii