Project Description

Denumire RULOTA ADRIA UNICA 502
Pret Vanduta
An de fabricatie 1997
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1070 kg
Masa maxima autorizata 1300 kg
Lungime totala 6.79 M
  • RULOTA ADRIA UNICA 502
  • RULOTA ADRIA UNICA 502
  • RULOTA ADRIA UNICA 502
  • RULOTA ADRIA UNICA 502

Descriere RULOTA ADRIA UNICA 502

RULOTA ADRIA UNICA 502,an de fabricatie 1997 ,este o rulota pentru 4-5 persoane cu lungimea in interior 5,1 m , in exterior 6.79 m , G=1070 kg, MMA=1300 kg, cu 2 spatii de dormit .

In partea din spate dreapta are un dormitor cu pat fix de 2 persoane separat de restul rulotei printr-o usa culisanta,in stinga spate este baia moderna cu wc fix cu golire prin exterior , dulapioare si alte spatii de depozitare, cabina de dus cu DUS.

In fata bai este chiuveta , in mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox, rezervor apa, frigider model nou , dezghetare automata si congelator ,functional pe 12v,220v, si gaz ,robinete apa calda-rece, sistem de incalzire TRUMA cu sistem de ventilatie TRUMAVENT rece-cald, dulapioare .

In partea din fata are un coltar in forma de U si o masa care se transforma in pat de 2-3 persoane . Cauciucurile sunt aproape noi ,
AER CONDITIONAT TRUMA ,boloboc , scarita , 3 usi de acces dinspre exterior sub banchete si sub pat,

TOT ILUMINATUL este pe 12v se poate instala un acumulator si un panou solar pentru a putea fii folosita off camping ,cort aproape nou ,boiler Truma de apa calda , jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile ,trapa de aerisire si ventilare , mobilierul este superb se vede ca este generatia rulotelor de lux, nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara , in exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste ,arata foarte bine ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite.

STABILIZATOR LA CUPLA DE REMORCARE, in ciuda faptului ca este o rulota mare se comporta excelent dupa masina nu scutura nu balanseaza,este o rulota foarte bine echilibrata.Rulota este foarte frumoasa, are un finisaj si un design modern si foarte elegant, datorita mobilierului culoarea lemnului natural are un interior foarte placut.
Mai multe poze cu aceasta rulota si altele 4 pe care le mai avem de vanzare se pot vedea
pe site-ul nostru:

WWW.RULOTE-TURISTICE-SECOND.RO

ATENTIE : La rulotele comercializate de noi nu mai trebuie sa achitati taxe in plus la inmatriculare -respectiv TVA si TAXE VAMALE care la alte rulote pot ajunge la sume considerabile.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice