Project Description

Denumire Rulota BEYERLAND vitesse
Pret 4400 euro
An de fabricatie 1994
Nr. Persoane 2-3
Masa proprie 669 kg
Masa maxima autorizata 1000 kg
Lungime totala 5.44 M

Rulota BEYERLAND vitesse 400

Rulota BEYERLAND vitesse 400 . Este o rulota pentru 2-3 persoane cu lungimea in interior 3.9m , in exterior 5.44 m , G=669 kg, MMA=1000 kg .
In partea din spate are bucataria cu aragazul si chiuveta , dulapuri pentru vesela . In dreapta spate este baia cu wc fix cu golire prin exterior , chiuveta si dulapioare . Sistem de incalzire Truma, posibilitate de montare acumulator pentru a functiona independent oriunde.
Linga usa de acces se afla frigiderul care este functional la 12v , 220v si gaz . In partea din fata are un coltar mare cu o masa care se transforma in pat pentru 2-3 persoane . Cauciucurile sunt aproape noi , mai are in dotare : rezervor de apa , boloboc , scarita , jaluzele atermice , si plase de insecte ,CORT CU LATERALE .
Trapa de aerisire si ventilare . Mobilierul este frumos, nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara . Si in exterior rulota arata foarte bine .
Ornamentele din plastic alb nu sunt ingalbenite+++
Este o rulota mica si usoara ideala pentru pescari.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .