Project Description

Denumire BURSTNER VENTANA 450 TK
Pret Vanduta
An de fabricatie 1999
Nr. Persoane 5
Masa proprie 990 kg
Masa maxima autorizata 1200 kg
Lungime totala 6.47 M
RATA TBI De la 899 lei

RULOTA BURSTNER VENTANA 450 TK

RULOTA BURSTNER VENTANA 450 TK avangarde serie limitata (foarte putine rulote la configuratia aceasta) . An de fabricatie 1999 , este o rulota pentru 5 persoane cu lungimea in interior 4,5 m , in exterior 6,47 m , G=990 kg, MMA=1200 kg, cu 3 spatii de dormit . In partea din fata are un dormitor cu pat matrimonial pentru 2 persoane alaturi de care se afla baia moderna cu wc ecologic rotativ cu golire prin exterior , dulapioare de depozitare, cabina de dus .

In fata baii se afla o chiuveta cu oglinda si dulapioare ,totul separat de restul rulotei printr-o usa cortina . In mijloc dreapta este bucataria, cu aragaz si chiuveta din inox ,frigider model nou cu dezghetare automata si congelator, functional pe 12v,220v, si gaz  . Robinete apa calda-rece, , dulapioare . In partea opusa bucatariei sint doua bancute si o masa care se transforma in pat de 2 persoane .

RULOTA BURSTNER VENTANA 450 TK

In patrea din spate este un pat etajat iar sub pat mai multe spatii de depozitare, dulapul de haine si sistemul de incalzire Truma cu sistem de ventilatie rece-cald Trumavent . Cauciucurile sunt aproape noi , rezervor de apa , boloboc , scarita – ,boiler Truma de apa calda electric jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile ,plasa contra insectelor la usa de la intrare .

Trapa panoramica de aerisire si ventilare(transparenta-ofera un iluminat natural in interior) , rulota functioneaza la 12v, se poate monta un acumulator pentru a stationa independent oriunde ,DUS, cablare tv,usa de vizitare din exterior sub pat . In partea stinga din spate are o usa cu un portbagaj mare .Rulota are in dotare un cort .

RULOTA BURSTNER VENTANA 450 TK

Mobilierul este foarte frumos, nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara , in exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste ,arata foarte bine ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite,instalatie pentru baterie (asigura independenta,poate stationa oriunde fara sa fie nevoie sa se cupleze la retea 220v .
Se comporta excelent dupa masina nu scutura nu balanseaza,este o rulota foarte bine echilibrata.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .