Project Description

Denumire Rulota EIFELLAND HOLIDAY
Pret Vanduta
An de fabricatie 2005
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1250 kg
Masa maxima autorizata 1500 kg
Lungime totala 7.16 M

Rulota EIFELLAND HOLIDAY 500 TL

Rulota EIFELLAND HOLIDAY special 500 TL cu 2 paturi fixe din 2005 .Rulota este fabricata in Germania de grupul Knaus-Tabbert. Lungimea totala de 7.16 m si lungimea interioara de 5.0 m , masa proprie 1250 kg, masa maxima 1500 kg. La urcare in partea dreapta se afla un coltar in forma de U si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane . In stinga se afla o bucatarie spatioasa cu aragaz si chiuveta din inox si frigiderul model nou cu congelator mare (functional la 12v, 220v si gaz) ,.

In partea opusa bucatariei este baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior , chiuveta si cadita de dus . In partea din spate se afla dormitorul mare care este sepatat de restul rulotei printr-o usa culisanta , compus din 2 paturi fixe de 1 persoana si o noptiera in mijloc .Intre cele 2 paturi se poate deschide un grilaj din lemn pe care se pun 2 saltele pentru a unii cele doua paturi.

Rulota EIFELLAND HOLIDAY special 500 TL

DOTARI trape de aerisire mica transparenta si o trapa mare panoramica deasemenea transparenta care asigura un iluminat perfect in interior , incalzitor Truma cu ventilatie rece-cald functional pe gaz , BOILER Truma , rezervor de apa cu umplere din exterior .
Toata rulota este functionala la 220v si 12v , usita de vizitare din exterior sub pat . CORT in stare aproape noua , cablaj antena tv , plase contra insectelor si jaluzele la toate geamurile inclusiv la usa. Cupla stabilizatoare , manivela , roata de rezerva , scarita….etc + multe altele.

Rulota EIFELLAND HOLIDAY special 500 TL

Rulota arata foarte bine a fost a avut sevisare in Olanda si a fost tinuta sub acoperis nu este uzata in interior nu are mirosuri,nu s-a fumat in rulota ,totul este foarte curat si binenteles functional ,la aceasta rulota calitatea Germana isi spune cuvintul.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .