Project Description

Denumire Rulota Hobby de luxe 450 UF
Pret 9850 euro
An de fabricatie 2003
Nr. Persoane 4-5
Masa proprie 950kg
Masa maxima autorizata 1250 kg
Lungime totala 6.38 M
  • Rulota Hobby de luxe 450 UF
  • Rulota Hobby de luxe 450 UF
  • Rulota Hobby de luxe 450 UF
  • Rulota Hobby de luxe 450 UF
  • Rulota Hobby de luxe 450 UF
  • Rulota Hobby de luxe 450 UF
  • Rulota Hobby de luxe 450 UF

Rulota Hobby de luxe 450 UF

Rulota Hobby de luxe 450 UF . Este o marca premium germana cu o structura de rezistenta si o izolatie termica foarte buna .  Fabricata in 2003 este o rulota pentru 4-5 persoane cu lungimea in interior 4,5 m , in exterior 6,38 m , G=950kg, MMA=1250 kg . Cu 2 spatii de dormit .

In partea din spate are o bancheta in forma de U , cu masa care se transforma in pat pentru 2 persoane , in mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider Dometic functional pe 12v,220v, si gaz cu congelator mare, sistem de incalzire Truma , sistem de ventilatie rece-cald Trumavent. Baia cu wc fix cu golire prin exterior , chiuveta ,cadita de dus , boiler pentru apa ,  multe dulapioare .

In partea din fata are un pat fix pentru 2 persoane separat de restul rulotei prin 2 usi culisante . Cauciucurile sunt aproape noi ,USA de vizitare din exterior sub pat , portbagaj pe rulota pentru transport barca gonflabila, rezervor de apa tip troler , iluminat ambiental , boloboc , scarita .

Cort Isabella in stare ff buna  , jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile , inclusiv la usa are perdea tip coada de motan , trapa mare transparenta de aerisire si ventilare  ce asigura un iluminat natural perfect . Mobilierul este superb nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara , in exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste , arata foarte bine ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite .

Rulota este functionala in totalitate ,are posibilitatea de-a se monta o baterie pentru a avea independenta,cupla stabilizatoare +multe altele.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .