Project Description

Denumire HOBBY EXCCELENT 495
Pret Vanduta
An de fabricatie 2001
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1110 kg
Masa maxima autorizata 1350 kg
Lungime totala 6.88 M
  • Rulota HOBBY EXCCELENT 495 UFE
  • Rulota HOBBY EXCCELENT 495 UFE
  • Rulota HOBBY EXCCELENT 495 UFE
  • Rulota HOBBY EXCCELENT 495 UFE
  • Rulota HOBBY EXCCELENT 495 UFE
  • Rulota HOBBY EXCCELENT 495 UFE

Rulota HOBBY EXCCELENT 495 UFE

Rulota HOBBY EXCCELENT 495 UFE fabricatie 2001 . Un model superb si rar ,masa proprie 1110 kg, masa maxima 1350 kg ,lungimea interioara 5m ,lungimea totala cu protap 6,88m, latimea 2,33m. In partea din fata are un dormitor elegant cu pat fix pentru 2 persoane, linga pat baia cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior , cabina cu cadita si DUS .Barul de la capatul dormitorului este culisant .Dormitorul este separat de restul rulotei printr-o usa culisanta.

Un hol mic cu chiuveta si oglinda si bineinteles dulapioare de depozitare,. La mijloc bucataria cu aragazul si chiuveta din inox , frigider mare model nou ELECTROLUX POWER cu congelator mare, functional la 12v,220v si gaz .este modelul cu dezghetare automata . In partea din spate este un coltar mare si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane , in mijloc in partea opusa bucatariei este un dulap de haine si incalzitorul TRUMA care functioneaza pe gaz.

Dotari:
-Mover POWRTOUCH evolution –cu cuplare automata (sistem de manevrare a rulotei cu ajutorul unei telecomenzi) cu acumulator LI-Ion ENDURO
-perdele,draperii plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile, inclusiv la usa de intrare
-BOILER apa calda,DUS, rezervor de apa fix cu umplere din exterior si cu INDICATOR AL NIVELULUI DE APA DIN REZERVOR
-Cuptor cu microunde LG
-CORT DOREMA in stare excelenta
-sistem de VENTILATIE Trumavent rece-cald
– TRAPA PANORAMICA(trapa mare transparenta care permite ca interiorul sa fie foarte luminat) si o trapa mica deasupra patului
-se poate monta baterie pentru a functiona la 12v deoarece majoritatea becurilor functioneaza la 12v, LUMINA AMBIENTALA in partea din spate,la banchete .

-Cupla de remorcare cu stabilizator WINTERHOF
– usa de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub pat
-PORTBAGAJ PE RULOTA cu scara.
-Suport CARRY BIKE pentru 2 biciclete in partea din spate.
Rulota arata impecabil a fost tinuta sub acoperis nu este uzata in interior nu are mirosuri, nu s-a fumat in rulota ,totul este foarte curat si bineinteles functional, a avut un singur proprietar ultima revizie generala a fost facuta in decembrie 2023 (gaz,apa,electrica,infiltratii,mecanica ), avem documentele de la inspectie si toate brosurile originale ale rulotei.Se poate vedea din poze starea ei exterior-interior. Nu prezinta infiltratii sau urme de umezeala, rulota a fost igienizata, iar toate accesoriile sunt perfect functionale si se probeaza la predarea rulotei impreuna cu un instructaj.
Este o rulota pentru cunoscatori. La aceasta rulota calitatea Germana isi spune cuvintul.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .