Project Description

Denumire RULOTA HOME CAR RACER
Pret Vanduta
An de fabricatie 2001
Nr. Persoane 4
Masa proprie 985 kg
Masa maxima autorizata 1300 kg
Lungime totala 6.54 M

RULOTA HOME CAR RACER 45 SPIRIT

RULOTA HOME CAR RACER 45 SPIRIT , an de fabricatie 2001 . Este o rulota de fabricatie Belgiana, cu MOVER TRUMA automat si baterie proprie(poate stationa oriunde fara a fi nevoie sa se racordeze la 220v) .

Rulota este pentru 4 persoane cu lungimea in interior 4.5 m , in exterior 6.54 m , G=985 kg, MMA=1300 kg, cu 2 zone de dormit , in partea din spate dreapta are un dormitor cu pat fix pentru 2 persoane separat de restul rulotei printr-o usa cortina . In stinga spate este baia moderna cu wc fix cu golire prin exterior ,aerisire cu ventilatie, dulapioare si alte spatii de depozitare,in fata bai este chiuveta  .

RULOTA HOME CAR RACER 45 SPIRIT

In mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox, frigider model nou , dezghetare automata si congelator ,functional pe 12v,220v, si gaz ,robinete apa calda-rece, sistem de incalzire TRUMA cu sistem de ventilatie rece-cald, dulapioare . In partea din fata are un coltar in forma de U si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane . Cauciucurile sunt noi , rezervor de apa fix cu umplere din exterior , boloboc , scarita . cort ,boiler Truma de apa calda functional pe curent, jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile ,plasa contra insectelor la usa de la intrare  .

Trapa de aerisire si ventilare ,trapa panoramica (asigura un iluminat natural) ,mover TRUMA SE automat,acumulator propriu 100A, toata instalatia este functionala la 12 v, ALARMA –panica,usa de acces din exterior sub pat,suport de biciclete care se poate utiliza si pe cirligul masini,COPERTINA IN SACULET sau se poate vinde cu cu un cort cu 2 laterale ,mobilierul este frumos, nu prezinta uzura.

STABILIZATOR LA CUPLA DE REMORCARE, se comporta excelent dupa masina nu scutura nu balanseaza,este o rulota foarte bine echilibrata.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale) , se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .