Project Description

Denumire RULOTA KIP grey-line 50 tdb
Pret 8950 euro
An de fabricatie 2001
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1190 kg
Masa maxima autorizata 1600 kg
Lungime totala 6.85 M

RULOTA KIP grey-line 50 tdb

RULOTA KIP grey-line 50 tdb special . An de fabricatie 2001 , cu PICIOARE AUTOMATE DE CALARE , BOILER pe gaz, dus , apa calda , BATERIE , iluminat 12v+ LED , incalzire suplimentara in podea, trapa panoramica .

Este o rulota pentru 4-5 persoane cu lungimea in interior 5.1 m , in exterior 6,85 m , G=1190 kg, MMA=1600 kg, cu 2 zone de dormit . In partea din spate dreapta are un dormitor cu pat fix pentru doua persoane , in stinga spate este baia moderna cu wc fix cu golire prin exterior , dulapioare si alte spatii de depozitare, cabina de dus cu DUS .

Are si geam exterior, iar in fata bai este chiuveta , in mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider model nou cu aprindere piezo-electrica cu alarmare in cazul in care accidental se stinge flacara , dezghetare automata si congelator mare , functional pe 12v,220v, si gaz  .Robinete apa calda-rece, sistem de incalzire TRUMA cu sistem de ventilare rece-cald TRUMAVENT , are si incalzire electrica in podea .

RULOTA KIP grey-line 50 tdb

In partea din fata are doua banchete si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane . Cauciucurile sunt aproape noi , genti de aliaj , rezervor de apa tip troler cu indicare nivel apa si cu umplere din exterior , boloboc , scarita . cort in stare buna, jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile ,plasa contra insectelor la usa de la intrare  .

Trapa panoramica de aerisire si ventilare care asigura un iluminat perfect si o trapa mai mica tot transparenta deasupra dormitorului , mobilierul este ingrijit se vede ca este generatia rulotelor de lux, nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara . In exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste , arata foarte bine ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite .

BATERIE PROPRIE (asigura independenta , poate stationa oriunde fara sa fie nevoie sa se cupleze la retea 220v , bateria se incarca cind rulota este cuplata la 220v . PANOU care indica curentul consumat , cit de incarcata este bateria , temperatura din interior si exterior . Totul este functional la 12v are si iluminat cu LED  . Limitator electronic cu programarea consumului maxim de curent , lampa exterioara suplimentara cu LED , CAMERA MARSALIER-!!-(trebuie monitor la masina care trage rulota)  .

Suport de biciclete THULE,  pregatire pentru suport biciclete spate , omologata pentru viteza 100km/h,Radio JVC cu surse externe(vezi imagine),prize 12v in interior si exterior,cablaj tv,USI de vizitare sub pat si sub bancheta.
STABILIZATOR LA CUPLA DE REMORCARE . In ciuda faptului ca este o rulota mare se comporta excelent dupa masina nu scutura nu balanseaza,este o rulota foarte bine echilibrata.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .