Project Description

Denumire RULOTA KIP hy-line 50 tdb
Pret 6750 euro
An de fabricatie 1998
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1190 kg
Masa maxima autorizata 1500 kg
Lungime totala 6.85 M
RATA TBI De la 833 lei
  • RULOTA KIP hy-line 50 tdb
  • RULOTA KIP hy-line 50 tdb
  • RULOTA KIP hy-line 50 tdb
  • RULOTA KIP hy-line 50 tdb

RULOTA KIP hy-line 50 tdb

RULOTA KIP hy-line 50 tdb , an de fabricatie 1998 pentru off camping . Este o rulota pentru 4 persoane cu lungimea in interior 5.1 m , in exterior 6,85 m , G=1190 kg , MMA=1500 kg , cu 2 zone de dormit .

In partea din spate dreapta are un dormitor cu pat fix pentru doua persoane , in stinga spate este baia moderna cu wc fix cu golire prin exterior , dulapioare si alte spatii de depozitare , cabina de dus cu DUS . In fata bai este chiuveta , in mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider cu aprindere piezo-electrica cu alarmare in cazul in care accidental se stinge flacara.   Dezghetare automata si congelator mare , functional pe 12v,220v, si gaz  .

Robinete apa calda-rece , sistem de incalzire Truma cu sistem Trumavent . In partea din fata are doua banchete si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane . Boiler pentru apa calda functional pe gaz , rezervor de apa fix cu umplere din exterior , boloboc , scarita , cort , jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile  . Plasa contra insectelor la usa de la intrare , mobilierul este ingrijit , nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara .

In exterior rulota arata bine , BATERIE PROPRIE care asigura independenta , poate stationa oriunde fara sa fie nevoie sa se cupleze la retea 220v , bateria se incarca si cind rulota este cuplata la 220v . PANOU care indica curentul consumat , cit de incarcata este bateria , temperatura din interior si exterior .

Totul este functional la 12v are si iluminat cu LED .
STABILIZATOR LA CUPLA DE REMORCARE , in ciuda faptului ca este o rulota mare se comporta excelent . Suport pentru transport biciclete , priza antena exterior , usi de vizitare sub pat si sub bancheta , detector monoxid de carbon.

Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu suntem interesati de nici un fel de schimburi .
Se face proba de functionare integral la toata rulota.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .