Project Description

Denumire Rulota TEC Tour 450
Pret 8150 euro
An de fabricatie 2001
Nr. Persoane 4
Masa proprie 890 kg
Masa maxima autorizata 1100 kg
Lungime totala 6.07 M
RATA TBI De la 1000 lei

 Rulota TEC Tour 450

Rulota TEC Tour 450 din 2001 este o rulota de fabricatie Germana pentru 4 persoane cu lungimea in interior 4,5 m , in exterior 6,07 m , G=890kg, MMA=1100 kg. Cu 2 spatii de dormit , in partea din spate are o bancheta in forma de u , cu masa care se transforma in pat pentru 2 persoane , in mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider functional pe 12v,220v, si gaz , sistem de incalzire Truma , sistem de ventilatie rece-cald Trumavent.

Baia cu wc fix cu golire prin exterior , chiuveta , cadita de dus , multe dulapioare . In partea din fata are 2 bancute si o masa care se transforma in pat de 2 persoane . Cauciucurile sunt aproape noi ,USA de vizitare din exterior sub banchetele din fata pe ambele parti , rezervor de apa cu umplere din exterior .

Iluminat led in partea din spate a rulotei , boloboc , scarita , jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile . Trapa de aerisire si ventilare transparente mobilierul este superb nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara .In exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste ,arata foarte bine ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite .

Rulota este functionala in totalitate ,are posibilitatea de-a se monta o baterie pentru a avea independenta,cupla stabilizatoare +multe altele

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .