Project Description

Denumire   Rulota TEC travel king 400HF
Pret 8150 euro
An de fabricatie 2002
Nr. Persoane 4
Masa proprie 900 kg
Masa maxima autorizata 1100 kg
Lungime totala 6.02 M
RATA TBI De la 1000 lei
  • Rulota TEC travel king 400HF
  • Rulota TEC travel king 400HF
  • Rulota TEC travel king 400HF

  Rulota TEC travel king 400HF

Rulota TEC travel king 400HF din anul 2002 cu masa maxima 1100 kg si masa proprie 900 kg . Lungimea utila interior 4,0m lungime totala 6.02m . Este o rulota robusta , cu izolatie termica foarte buna . Este curata si bine intretinuta , organizata foarte bine .

In partea din fata are 2 banchete care se transforma in pat de 2 persoane , in mijloc pe o parte este bucataria cu chiuveta ,aragaz si frigider functional 12v,gaz si 220v cu un congelator mare . In spate lateral are 2 bancute care se transforma in pat pentru 2 persoane iar pe partea opusa este baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior , chiuveta , cadita de dus si dus .

DOTARI rezervor de apa tip fix cu umplere din exterior, posibilitate de a monta un acumulator , trapa aerisire mare transparenta(asigura un iluminat natural placut), , CORT inchis in stare ff buna , cablu curent , scarita , incalzitor TRUMA cu sistem de ventilatie TRUMAVENT  . BOILER pentru apa calda , DUS , plasa contra insectelor si jaluzele atermice la gemuri .

Usita de vizitare sub bancheta din exterior, cupla stabilizatoare , suport pentru 2 biciclete. Rulota arata impecabil (arata ca noua) a fost tinuta sub acoperis nu este uzata in interior nu are mirosuri , nu s-a fumat in rulota . Totul este foarte curat si functional , este o rulota pentru cunoscatori . La aceasta rulota calitatea Germana isi spune cuvintul.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .