Project Description

Denumire AVENTO ROYAL EXCLUSIEF
Pret Rezervata
An de fabricatie 1995
Nr. Persoane 4
Masa proprie 938 kg
Masa maxima autorizata 1230 kg
Lungime totala 6.11 M
  • Rulota AVENTO ROYAL EXCLUSIEF 420TD
  • Rulota AVENTO ROYAL EXCLUSIEF 420TD
  • Rulota AVENTO ROYAL EXCLUSIEF 420TD

Rulota AVENTO ROYAL EXCLUSIEF 420TD

Rulota AVENTO ROYAL EXCLUSIEF 420TD –pentru off camping , produsa in Olanda si este considerata cea mai buna marca olandeza si printre cele mai bune Europene . Are o izolatie si o structura de rezistenta foarte buna masa proprie 938 kg , masa maxima 1230kg , lungimea utila interior 4,2 m lungimea totala 611 cm model 1996 fabricata in1995 .

In partea din fata are 2 banchete si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane . In mijloc este bucataria cu chiuveta si aragaz din inox , frigider Electrolux cu congelator ,functional la 12v,220v si gaz . In partea opusa pe mijloc este dulapul de haine si sistemul de incalzire Truma pe gaz, sistem de ventilatie rece-cald Trumavent .

In stinga spate sint 2 bancute si o masa care se transforma in pat pentru doua persoane . In dreapta spate este baia foarte mare , cu un WC model nou , rotativ cu golite prin exterior , chiuveta si dulapioare , cadita de dus si DUS-ul . Rezervor de apa , BOILER PE GAZ , iluminatul este pe 12v . Are ACUMULATOR GEL si PANOU FOTOVOLTAIC , rulota poate fii utilizata fara sa fie nevoie sa se racordeze la 220v .

La geamuri are plase contra insectelor si jaluzele atermice , trape de ventilatie transparenta pentru un iluminat natural , scarita , CUPLA STABILIZATOARE , JANTE ALIAJ , CORT INCHIS-stare foarte buna . DETECTOR GAZ , PANOU DE CONTROL cu indicare consum amperi si volti , RADIO CD SONY cu boxe+++ altele . Rulota este foarte bine ingrijita arata excelent nu are infiltratii sau probleme technice.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .