Project Description

Denumire Rulota EIFELLAND 440 TF
Pret Vanduta
An de fabricatie 1999
Nr. Persoane 4
Masa proprie 900 kg
Masa maxima autorizata 1200 kg
Lungime totala 6.42 M
  • Rulota KNAUS EIFELLAND 440 TF

Rulota KNAUS EIFELLAND 440 TF

Rulota KNAUS EIFELLAND 440 TF fabricatie 1999 , un model superb si rar . Masa proprie 900 kg , masa maxima 1200 kg . In partea din fata are un dormitor elegant cu pat fix pentru 2 persoane , linga pat baia cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior , cabina cu cadita si DUS .

Un hol mic cu chiuveta si oglinda si bineinteles dulapioare de depozitare linga pat  . La mijloc bucataria cu aragazul si chiuveta din inox , frigider cu congelator mare , functional la 12v , 220v si gaz , este modelul cu dezghetare automata . In partea din spate este un coltar mare si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane si un dulapior .

In mijloc in partea opusa bucatariei este un dulap de haine si incalzitorul TRUMA care functioneaza pe gaz cu un sistem TRUMAVENT rece-cald . Dotari : perdele , draperii plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile , BOILER apa calda , DUS , rezervor de apa tip troler cu umplere din exterior , copertina , sistem de VENTILATIE Trumavent rece-cald  .

Se poate monta baterie pentru a functiona la 12v deoarece majoritatea becurilor functioneaza la 12v , Usa separatoare la dormitor,  usa de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub pat , SUPORT DE BICICLETE , PORTBAGAJ PE RULOTA CU SCARA pentru barca gonflabila.
Rulota arata foarte bine a fost tinuta sub acoperis nu este uzata in interior nu are mirosuri , nu s-a fumat in rulota ,totul este foarte curat si binenteles functional , la aceasta rulota calitatea Germana isi spune cuvintul .

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale) , se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.
AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .