Project Description

Denumire CHATEAU CANTARA 450 
Pret Vanduta
An de fabricatie 2003
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1060 kg
Masa maxima autorizata 1400 kg
Lungime totala 6.57 M
RATA TBI De la 1300 lei
  • Rulota CHATEAU CANTARA 450 confort
  • Rulota CHATEAU CANTARA 450 confort
  • Rulota CHATEAU CANTARA 450 confort
  • Rulota CHATEAU CANTARA 450 confort
  • Rulota CHATEAU CANTARA 450 confort

Rulota CHATEAU CANTARA 450 confort

Rulota CHATEAU CANTARA 450 confort traveller , cu multe dotari (dus , antena tv , baterie , mover semiautomat , boiler , trapa panoramica si multe altele). An de fabricatie 2003 .

Este o rulota pentru 4 persoane cu lungimea interioara 4,5 m , in exterior 6,57 m , masa proprie 1060 kg , masa maxima 1400 kg . Cu 2 zone de dormit . In partea din spate dreapta are un dormitor cu pat fix (pt 2 persoane ) , separat de restul rulotei printr-o usa armonica . In stinga spate este baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior si cabina de dus , dulapioare si alte spatii de depozitare , chiuveta este si in fata baii .

In mijloc este bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , hota , frigider cu congelator mare functional pe 12v,220v si gaz , robinete de apa calda-rece . In partea din fata are un coltar care se transforma in pat pentru 2 persoane . DOTARI :  trapa panoramica , sistem de incalzire Truma , sistem de ventilatie Trumavent (rece-cald) , boiler pentru apa calda , rezervor de apa mare cu umplere din exterior tip troler .

Rulota este functionala in totalitate pe 12v , mover cu cuplare semiautomata , antena , jaluzele atermice si plase contra insectelor la toate geamurile , cort aproape nou VENTURA PACIFIC 250 , usa de vizitare din exterior sub pat , jante din aliaj , hota la aragaz , priza 12v , cupla stabilizatoare , sistem audio radio-cd cu 2 boxe , scarita+++. Rulota este ingrijita si arata foarte bine in interior si exterior , este o rulota deosebita , se comporta foarte bine dupa masina , nu are tangaj .

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .