Project Description

Denumire WILK de luxe 450 HTD
Pret Vanduta
An de fabricatie 2003
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1080 kg
Masa maxima autorizata 1500 kg
Lungime totala 6.56 M
  • Rulota WILK de luxe 450 HTD
  • Rulota WILK de luxe 450 HTD
  • Rulota WILK de luxe 450 HTD
  • Rulota WILK de luxe 450 HTD
  • Rulota WILK de luxe 450 HTD
  • Rulota WILK de luxe 450 HTD
  • Rulota WILK de luxe 450 HTD

Rulota WILK de luxe 450 HTD

Rulota WILK de luxe 450 HTD

cu moover ENDURO automat cu acumulator LI-i (sistem de manevrare a rulotei automat cu ajutorul unei telecomenzi). Anul primei inmatricularii 2006 , an fabricatie 2003 , un model superb si rar . Masa proprie 1080 kg ,masa maxima 1500 kg , lungimea utila interior 4,7m lungimea totala 6,56m  .

In partea din fata are un dormitor elegant cu pat fix pentru 2 persoane , linga pat este baia cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior ,cabina cu cadita si DUS . Un hol mic cu chiuveta si oglinda si bineinteles dulapioare de depozitare separate de restul rulotei printr-o usa cortina . La mijloc bucataria cu aragazul si chiuveta din inox, frigider mare model nou ELECTROLUX cu congelator mare , functional la 12v,220v si gaz ,este modelul cu dezghetare automata .

Rulota WILK de luxe 450 HTD

In partea din spate este un coltar mare si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane . In mijloc in partea opusa bucatariei este un dulap de haine si incalzitorul TRUMA care functioneaza pe gaz . Dotari: perdele , draperii ,  plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile , BOILER pentru apa calda , DUS , rezervor de apa fix cu umplere din exterior 50 l  .

COPERTINA OMNISTORE FIAMMA CU ATASARE DE PERETI LATERALI (sistemul de atasare este nou- pretul lui a fost 1070 euro , sistem de VENTILATIE Trumavent rece-cald ,TRAPA PANORAMICA (trapa foarte mare transparenta care permite ca interiorul sa fie foarte luminat) . Se poate monta baterie pentru a functiona la 12v deoarece majoritatea becurilor functioneaza la 12v  .

Cupla de remorcare cu stabilizator AL-KO , usa separatoare la dormitor , usa de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub pat , SUPORT DE BICICLETE in partea din spate pentru 2 biciclete si in partea din fata pentru inca 2 biciclete . PORTBAGAJ PE RULOTA CU SCARA.
Rulota arata foarte bine, a fost tinuta sub acoperis nu este uzata in interior nu are mirosuri , nu s-a fumat in rulota  . Totul este foarte curat si binenteles functional . Este o rulota pentru cunoscatori . La aceasta rulota calitatea Germana isi spune cuvintul , este fabricata de concernul KNAUS TABBERT.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .