Project Description

Denumire DETHLEFFS CAMPER 420
Pret 7850 euro
An de fabricatie 2002
Nr. Persoane 4
Masa proprie 820kg
Masa maxima autorizata 1100 kg
Lungime totala 5.90 M
  • Rulota DETHLEFFS CAMPER 420
  • Rulota DETHLEFFS CAMPER 420
  • Rulota DETHLEFFS CAMPER 420
  • Rulota DETHLEFFS CAMPER 420
  • Rulota DETHLEFFS CAMPER 420
  • Rulota DETHLEFFS CAMPER 420

Rulota DETHLEFFS CAMPER 420

Rulota DETHLEFFS CAMPER 420, an fabricaţie 2002, rulota fabricata in Germania. Lungimea utila in interior 4,2m lungimea totala 5.9m masa proprie 820 kg masa maxima 1100 kg . Este o rulota pentru 4 persoane , în partea din faţă are 2 banchete si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane separat de restul rulotei printr-o usa armonica (daca se pune o saltea se poate transforma in pat fix).

In partea stinga spate are doua banci si o masuta care se transforma in pat pentru 2 persoane , linga intrare in dreapta spate se afla baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior , chiuveta , cadita de dus si dusul . La mijloc bucătăria chiuvetă , aragaz din inox model nou , frigider functional 12v,220v,si gaz, cu congelator mare , boiler pentru apa calda , sistem de incalzire TRUMATIC cu sistem de ventilatie rece-cald .

Trapa mare panoramica (asigura un iluminat natural perfect in interior), antifurt la cupla , plase de ţînţari la geamuri si la usa , perdele , jaluzele , draperii la toate geamurile , toate geamurile se pot deschide . Sistem de iluminare 220v şi 12v , spaţii de depozitare cu acces şi din exterior , cupla AL-KO stabilizatoare , cort in stare excelenta , aproape nou , rezervor de apă fix cu umplere din exterior , suport pentru biciclete in fata si in spate-total 4 biciclete .

Scăriţă , anvelope aproape noi , mobilier deosebit , tapiţerie perfectă nu prezintă uzură sau pete , nu are zgirieturi in interior sau exterior , vopseaua nu este matuita si arsa de soare . A fost tinuta sub acoperis , arata foarte bine . Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .