Project Description

Denumire KNAUS SUDWIND 450T
Pret 9150 euro
An de fabricatie 2001
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1040 kg
Masa maxima autorizata 1500 kg
Lungime totala 6.47 M
RATA TBI De la 1120 lei

RULOTA KNAUS SUDWIND 450T

RULOTA KNAUS SUDWIND 450T

fabricata in GERMANIA de cel mai mare concern Knaus-Tabbert in anul 2001(model 2002) . Este o rulota pentru 4 persoane cu lungimea in interior 4,5 m , in exterior 6,47 m , G=1040 kg, MMA=1500 kg, cu 2 zone de dormit .
In partea din spate dreapta are un dormitor cu pat fix pentru 2 persoane separat de restul rulotei printr-o usa culisanta armonica . In stinga spate este baia moderna cu wc ecologic rotativ cu golire prin exterior , dulapioare si fereastra cu deschidere, cabina de dus si DUSUL . In fata bai este o chiuveta cu oglinda si dulapioare .
In mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider model nou cu dezghetare automata si congelator mare , functional la 12v, 220v , si gaz, hota la aragaz ,robinete apa calda-rece, sistem de incalzire Truma , sistem de ventilatie rece-cald Trumavent, dulapioare .
In partea din fata are un coltar in forma de U si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane .

RULOTA KNAUS SUDWIND 450T

Cauciucurile sunt aproape noi , rezervor de apa fix cu umplere din exterior foarte mare cu indicator de nivel, boloboc , scarita – , boiler Truma de apa calda electric jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile ,inclusiv la usa de acces are plasa contra insectelor. Trapa de aerisire si ventilare .Toata rulota functioneaza la 12v, poate stationa independent oriunde , se poate instala o baterie, are prevazut inclusiv tester pentru baterie, cablare tv, usa de vizitare din exterior sub pat si sub bancheta din fata, cort cu doua laterale, suport cu scara pentru barca gonflabila . Mobilierul este superb se vede ca este generatia rulotelor de lux, nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara .

In exterior rulota arata ff bine nu e decolorata, vopseaua straluceste ,arata foarte bine ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite , se poate instala la cerere o baterie si un panou fotovoltaic pentru a asigura independenta, si a putea stationa oriunde fara sa fie nevoie sa se cupleze la retea 220v .Rulota are cupla stabilizatoare si jante din aliaj.

RULOTA KNAUS SUDWIND 450T

In ciuda faptului ca este o rulota mare se comporta excelent dupa masina nu scutura nu balanseaza , este o rulota foarte bine echilibrata . Iluminata in interior cu becuri 12v . Rulota este foarte bine dotata, este o rulota produsa de cel mai mare concern german Knaus-Tabbert . Este o rulota robusta si foarte bine izolata termic ,pentru cunoscatori.
Rulota a avut inspectia BOVAG (inspectia pentru infiltratii,mecanica,electrica si gaz) in 08.2022,inspectie valabila 3 ani si atesta ca rulota este in stare perfecta.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .