Project Description

Denumire DETHLEFFS NEW LINE 460
Pret 7200 euro
An de fabricatie 2000
Nr. Persoane 4
Masa proprie 990 kg
Masa maxima autorizata 1300 kg
Lungime totala 6.38 M
  • Rulota DETHLEFFS NEW LINE 460
  • Rulota DETHLEFFS NEW LINE 460
  • Rulota DETHLEFFS NEW LINE 460
  • Rulota DETHLEFFS NEW LINE 460
  • Rulota DETHLEFFS NEW LINE 460
  • Rulota DETHLEFFS NEW LINE 460

Rulota DETHLEFFS NEW LINE 460

Rulota DETHLEFFS NEW LINE 460 din anul 2000 . Masa proprie 990 kg , masa maxima 1300 kg , lungimea totala 6.38 m , lungime interior 4,6m . In partea din fata are un dormitor cu pat fix pentru 2 persoane separat de restul rulotei printr-o usa armonica,in mijloc se afla 2 banchete cu o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane,in spate baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior,cadita de dus si chiuveta,linga baie este bucataria cu aragaz,chiuveta si frigider cu congelator functional la 220v,12v si gaz ,incalzitor Truma pe gaz cu sistem de ventilatie rece-cald TRUMAVENT. Dotari: perdele , draperii plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile, PLASA LA USA DE ACCES , CORT , ILUMINAT pe 12v, BOILER pentru apa calda,SUPORT pentru biciclete , usa de vizitare din exterior sub pat.
Cupla de remorcare cu stabilizator. Rulota este functionala in totalitate si nu are nici o problema technica , are revizie totala-gaz , curent , parte mecanica si infiltratii facuta in Olanda la finele anului trecut.
Se poate vedea din poze starea ei exterior-interior. Nu prezinta infiltratii sau urme de umezeala, rulota a fost igienizata, iar toate accesoriile sunt perfect functionale si se probeaza la predarea rulotei impreuna cu un instructaj.
Rulota arata foarte bine nu este uzata in interior , nu are mirosuri , nu s-a fumat in rulota , totul este foarte curat si binenteles functional.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .