Project Description

Denumire HOBBY EXCELENT 495
Pret 13650 euro
An de fabricatie 2007
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1136 kg
Masa maxima autorizata 1500 kg
Lungime totala 6.88 M
  • Rulota HOBBY EXCELENT 495 UFE
  • Rulota HOBBY EXCELENT 495 UFE
  • Rulota HOBBY EXCELENT 495 UFE
  • Rulota HOBBY EXCELENT 495 UFE
  • Rulota HOBBY EXCELENT 495 UFE
  • Rulota HOBBY EXCELENT 495 UFE

Rulota HOBBY EXCELENT 495 UFE

Rulota HOBBY EXCELENT 495 UFE fabricatie 2007 . Un model superb si rar ,masa proprie 1136 kg, masa maxima 1500 kg ,lungimea interioara 5m ,lungimea totala cu protap 6,88m, latimea 2,33m. In partea din fata are un dormitor elegant cu pat fix pentru 2 persoane, linga pat baia cu wc ecologic model nou cu golire prin exterior , cabina cu cadita si DUS .Barul de la capatul dormitorului este rotativ iar pe partea posterioara se monteaza televizorul ,fiind rotativ se poate viziona din pat sau de pe coltar.Dormitorul este separat de restul rulotei printr-o usa culisanta.

Un hol mic cu chiuveta si oglinda si bineinteles dulapioare de depozitare,. La mijloc bucataria cu aragazul si chiuveta din inox , frigider mare model nou TETHFORD cu congelator mare, functional la 12v,220v si gaz .este modelul cu dezghetare automata . In partea din spate este un coltar mare si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane , in mijloc in partea opusa bucatariei este un dulap de haine si incalzitorul TRUMA care functioneaza pe gaz.

Dotari: perdele,draperii plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile, BOILER apa calda,DUS, rezervor de apa tip troler cu umplere din exterior si cu INDICATOR AL NIVELULUI DE APA DIN REZERVOR,CORT DOREMA in stare excelenta ,sistem de VENTILATIE Trumavent rece-cald . TRAPA DOMETIC PANORAMICA(trapa mare transparenta care permite ca interiorul sa fie foarte luminat) si o trapa mica transparenta deasupra patului ,se poate monta baterie pentru a functiona la 12v deoarece majoritatea becurilor functioneaza la 12v, LUMINA AMBIENTALA in tot interiorul rulotei,in partea din spate,la banchete si la trapa panoramica.

Rulota HOBBY EXCELENT 495 UFE

Cupla de remorcare cu stabilizator WINTERHOF, usa de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub pat ,PORTBAGAJ PE RULOTA.
Rulota arata impecabil a fost tinuta sub acoperis nu este uzata in interior nu are mirosuri, nu s-a fumat in rulota ,totul este foarte curat si bineinteles functional, a avut un singur proprietar ultima revizie generala a fost facuta in aprilie 2024 cind am achizitionat rulota. (gaz,apa,electrica,infiltratii,mecanica ) . Se poate vedea din poze starea ei exterior-interior. Nu prezinta infiltratii sau urme de umezeala, rulota a fost igienizata, iar toate accesoriile sunt perfect functionale si se probeaza la predarea rulotei impreuna cu un instructaj.
Rulota arata impecabil (arata ca noua) a fost tinuta sub acoperis nu este uzata in interior , nu are mirosuri , nu s-a fumat in rulota , totul este foarte curat si binenteles functional.
Este o rulota pentru cunoscatori. La aceasta rulota calitatea Germana isi spune cuvintul.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .