Project Description

Denumire RULOTA HOBBY de luxe 540
Pret Vanduta
An de fabricatie 1999
Nr. Persoane 5
Masa proprie 1140 kg
Masa maxima autorizata 1400 kg
Lungime totala 7.30 M
  • RULOTA HOBBY de luxe 540
  • RULOTA HOBBY de luxe 540
  • RULOTA HOBBY de luxe 540
  • RULOTA HOBBY de luxe 540

RULOTA HOBBY de luxe 540

RULOTA HOBBY de luxe 540 , an de fabricatie 1999 –prima inmatriculare 2006 . Este o rulota pentru 5 persoane cu lungimea in interior 5.5 m , in exterior 7.3 m , Greutatea = 1140 kg , Masa Maxima Admisa = 1400 kg .

Cu 2 zone de dormit , in partea din spate dreapta are un coltar mare care se transforma in pat pentru 2 persoane , in partea din fata are „camera copiilor”adica 2 banchete si o masa care se transforma in pat pentru o persoana si linga banchete este un ansamblu de 2 paturi supraetajate  . Totul este separat de restul rulotei printr-o usa culisanta .

In partea de mijloc este baia moderna cu cadita de dus si wc fix cu golire prin exterior , dulapioare si alte spatii de depozitare  . In fata baii este bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , hota , cuptor cu microunde , frigider model nou , dezghetare automata si congelator mare  , functional pe 12v , 220v , si gaz  . Robinete apa calda-rece , sistem de incalzire TRUMA cu sistem de ventilatie rece-cald (TRUMAVENT) si multe dulapioare pentru vesela .

Cauciucurile sunt aproape noi , rezervor de apa tip carucior cu umplere din exterior , boloboc , scarita . cort , boiler Truma de apa calda functional pe curent, jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile ,plasa contra insectelor la usa de la intrare ,trapa de aerisire si ventilare ,trapa mare panoramica –asigura un iluminat natural placut in interior .

Mobilierul este superb se vede ca este generatia rulotelor de lux, nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara , in exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste  .Arata foarte bine ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite, posibilitate de instalare baterie.
STABILIZATOR LA CUPLA DE REMORCARE, in ciuda faptului ca este o rulota mare se comporta excelent dupa masina nu scutura nu balanseaza , este o rulota foarte bine echilibrata.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .