Project Description

Denumire CARAVELAIR ANTARES LUXE
Pret Vandut
An de fabricatie 2011
Nr. Persoane 4
Masa proprie 810 kg
Masa maxima autorizata 1000 kg
Lungime totala 5.54 M
  • Rulota CARAVELAIR ANTARES LUXE 425
  • Rulota CARAVELAIR ANTARES LUXE 425

Rulota CARAVELAIR ANTARES LUXE 425

Rulota CARAVELAIR ANTARES LUXE 425 din anul 2011 . Masa proprie 810 kg , masa maxima 1000kg , lungimea interioara 4,2m, lungimea totala 5,54m.
In partea din fata are 2 banchete +masa care se transforma in pat pentru 2 persoane . In stinga la intrare bucataria cu chiuveta si aragaz din inox (model nou) , frigiderul cu congelator mare , functional la 12v, 220v si gaz .

Dupa care urmeaza 2 banchete mari si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane.  Se poate pune o saltea si sa se foloseasca ca pat fix . In partea de mijloc vis-a-vis de bucatarie este baia cu cadita de dus, dus, chiuveta si wc fix cu golire prin exterior . La mijlocul rulotei se afla un dulap si incalzitorul Truma .

Dotari :BOILER pentru apa calda, DUS, TRAPE PANORAMICE ce asigura un iluminat perfect in interior) . Are baterie proprie (asigura independenta, poate fii folosita si off camping), iluminat LED . In zona banchetelor lumina LED cu posibilitate de schimbare culoare, . CORT foarte frumos aproape nou . Jaluzele atermice si plase contra insectelor  . Suport de televizor cu priza 12v si 220v , SUPORT de biciclete cu 3 pozitii , scarita  , cablu de curent, rezervor de apa, roata de rezerva, usa de vizitare sub banchete din exterior .

CUPLA stabilizatoare,+++multe altele . Rulota face parte din categoria premium si cu siguranta este apreciata de rulotisti , este in stare impecabila, nu prezinta uzura, plasticele toate stralucesc, vopseaua nu este decolorata, arata ca noua.
A avut servisare in Belgia de cind a fost cumparata pina 23 iulie 2021 si a fost tinuta sub acoperis.
.Rulota este functionala in totalitate pe 12v,are posibilitatea de-a stationa si a fii utilizata independent oriunde,nu are infiltratii sau mirosuri ,se prezinta intr-o stare exceptionala.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .