Project Description

Denumire Rulota KIP STARLINE 470 TDB
Pret Rezervat
An de fabricatie 2000
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1110 kg
Masa maxima autorizata 1450 kg
Lungime totala 6.61 M
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB

Rulota KIP STARLINE 470 TDB

Rulota KIP STARLINE 470 TDB cu panou solar , baterie si mover, fabricata in OLANDA considerata ca fiind una dintre cele mai bune si rezistente marci . An fabricatie 2000 , este o rulota pentru 4 persoane cu lungimea interioara 4.7m , in exterior 6.61 m, masa proprie 1110 kg. masa maxima 1450 kg .

Cu 2 zone de dormit . In partea din spate dreapta are un dormitor cu pat fix (pt 2 persoane ) separat de restul rulotei printr-o usa armonica . In stinga spate este baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior, dulapioare si alte spatii de depozitare , chiuveta este in fata baii.

In mijloc este bucataria cu aragaz si chiuveta din inox, frigider functional pe 12v,220v si gaz cu congelator mare , robinete de apa calda-rece, boiler Truma electric pentru apa calda .

Rulota KIP STARLINE 470 TDB

In partea din fata are un coltar care se transforma in pat pentru 2 persoane . DOTARI sistem de incalzire Truma, sistem de ventilatie Trumavent (rece-cald), boiler pentru apa calda, rezervor de apa . Rulota este functionala in totalitate pe 12v (are BATERIE PROPRIE ), PANOU FOTOVOLTAIC –incarca in permanenta acumulatorul.

Toate becurile sint cu becuri LED, JANTE din ALIAJ .Rulota poate fii folosita off camping fara sa fie nevoie sa se culeze la 22ov. Rulota are un sistem Pioneer audio radio-cd-usb cu boxe.Moover pentru deplasarea-parcarea rulotei cu ajutorul unei telecomenzi . Panou cu afisarea tensiuni din baterie,a consumului,temperatura exterioara si cea interioara.

Usite de vizitare sub bancheta si pat din exterior, portbagajul din fata unde se afla butelia si rezervorul de apa este incalzit . Suport pentru transportat 2 biciclete jaluzele atermice si plase contra insectelor la toate geamurile, inclusiv la usa,trape de aerisire si ventilare . Stabilizator la cupla de remorcare, CORT INCHIS in stare foarte buna ,scarita+++ .

Rulota este ingrijita si arata foarte bine in interior si exterior ,se comporta foarte bine dupa masina, nu are tangaj . Acesta este modelul de top de la KIP si se remarca prin finisaje, materialele folosite, design ,izolatie termica si structura de rezistenta.

Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu suntem interesati de nici un fel de schimburi .
Se face proba de functionare integral la toata rulota.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .