Project Description

Denumire Rulota KIP STARLINE 470 TDB
Pret Vanduta
An de fabricatie 1999
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1110 kg
Masa maxima autorizata 1360 kg
Lungime totala 6.61 M
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB
  • Rulota KIP STARLINE 470 TDB

Descriere Rulota KIP STARLINE 470 TDB

Rulota KIP STARLINE 470 TDB , fabricata in OLANDA considerata ca fiind una dintre cele mai bune si rezistente marci . An fabricatie 07.1999 ,este o rulota pentru 4 persoane cu lungimea interioara 4.7m , in exterior 6.61 m, masa proprie 1110 kg. masa maxima 1360 kg .

Cu 2 zone de dormit . In partea din spate dreapta are un dormitor cu pat fix (pt 2 persoane ) separat de restul rulotei printr-o usa armonica . In stinga spate este baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior, dulapioare si alte spatii de depozitare , chiuveta este in fata baii.

In mijloc este bucataria cu aragaz si chiuveta din inox, frigider functional pe 12v,220v si gaz cu congelator mare , robinete de apa calda-rece, boiler Truma electric pentru apa calda .

In partea din fata are un coltar care se transforma in pat pentru 2 persoane . DOTARI sistem de incalzire Truma, sistem de ventilatie Trumavent (rece-cald), boiler pentru apa calda, rezervor de apa . Rulota este functionala in totalitate pe 12v (are BATERIE PROPRIE ), toate becurile pot fii inlocuite cu becuri LED, JANTE din ALIAJ .

Incalzire in pardoseala ,usite de vizitare sub bancheta si pat din exterior, portbagajul din fata unde se afla butelia si rezervorul de apa este incalzit . Suport pentru transportat 2 biciclete jaluzele atermice si plase contra insectelor la toate geamurile, inclusiv la usa, . Stabilizator la cupla de remorcare, copertina ,scarita+++ .

Rulota este ingrijita si arata foarte bine in interior si exterior ,se comporta foarte bine dupa masina, nu are tangaj . Acesta este modelul de top de la KIP si se remarca prin finisaje, materialele folosite, design ,izolatie termica si structura de rezistenta.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice