Project Description

Denumire RULOTA KNAUS BLUELINE 450
Pret Vanduta
An de fabricatie 1999
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1040 kg
Masa maxima autorizata 1300 kg
Lungime totala 6.47 M
  • KNAUS BLUE LINE 450TF

RULOTA KNAUS BLUE LINE 450TF

RULOTA KNAUS BLUE LINE 450TF serie limitata , an de fabricatie 1999 . Este o rulota pentru 4 persoane cu lungimea in interior 4,5 m , in exterior 6,47 m , G=1040 kg, MMA=1300 kg, cu 2 spatii de dormit .

In partea din spate dreapta are un dormitor cu pat fix pentru 2 persoane separat de restul rulotei printr-o usa culisanta armonica . In stinga spate este baia moderna cu wc ecologic rotativ cu golire prin exterior , dulapioare si fereastra cu deschidere, cabina de dus si DUSUL . In fata bai este o chiuveta .

In mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider model nou cu dezghetare automata si congelator mare , functional la 12v, 220v , si gaz ,robinete apa calda-rece, sistem de incalzire Truma , sistem de ventilatie rece-cald Trumavent, dulapioare .

RULOTA KNAUS BLUE LINE 450 TF

In partea din fata are un coltar in forma de U si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane . Cauciucurile sunt aproape noi , rezervor de apa tip troler cu umplere din exterior foarte mare , boloboc , scarita – , boiler Truma de apa calda electric jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile  . Trapa de aerisire si ventilare . La dormitor are o trapa panoramica  .

Toata rulota functioneaza la 12v, poate stationa independent oriunde , se poate instala o baterie, cablare tv, usa de vizitare din exterior sub pat , cort inchis cu extindere, suport cu scara pentru barca gonflabila . Mobilierul este superb se vede ca este generatia rulotelor de lux, nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara  .

In exterior rulota arata ff bine nu e decolorata, vopseaua straluceste ,arata foarte bine ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite , se poate instala la cerere o baterie si un panou fotovoltaic pentru a asigura independenta, si a putea stationa oriunde fara sa fie nevoie sa se cupleze la retea 220v .
In ciuda faptului ca este o rulota mare se comporta excelent dupa masina nu scutura nu balanseaza , este o rulota foarte bine echilibrata . Iluminata in interior cu becuri 12v . Rulota este foarte bine dotata, este o rulota produsa de cel mai mare concern german Knaus-Tabbert . Este o rulota robusta si foarte bine izolata termic ,pentru cunoscatori.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.
AVEM MAI MULTE RULOTE DE VANZARE.
Adusa in tara recent, la vanzare se face proba de functionare integral la toata rulota.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .