Project Description

Denumire KNAUS BLUE LINE 450 TF
Pret  Vanduta
An de fabricatie 2000
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1040 kg
Masa maxima autorizata 1300 kg
Lungime totala 6.47 M
  • RULOTA KNAUS BLUE LINE 450 TF
  • RULOTA KNAUS BLUE LINE 450 TF
  • RULOTA KNAUS BLUE LINE 450 TF
  • RULOTA KNAUS BLUE LINE 450 TF

RULOTA KNAUS BLUE LINE 450 TF

RULOTA KNAUS BLUE LINE 450 TF

serie limitata . An de fabricatie 2000 , este o rulota pentru 4 persoane cu lungimea in interior 4,5 m , in exterior 6,47 m , G=1040 kg, MMA=1300 kg, cu 2 zone de dormit . Rulota are verificarea BOVAG (inspectia parte mecanica,infiltratii,gaz si electricitate) facuta in August 2023 si este valabila 3 ani.

In partea din spate dreapta are un dormitor cu pat fix pentru 2 persoane separat de restul rulotei printr-o usa culisanta armonica  . In stinga spate este baia moderna cu wc ecologic rotativ cu golire prin exterior , dulapioare si fereastra cu deschidere, cabina de dus si DUSUL . In fata bai este o chiuveta , in mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , frigider model nou cu dezghetare automata si congelator mare,functional la 12v,220v, si gaz , robinete apa calda-rece .

RULOTA KNAUS BLUE LINE 450 TF

Sistem de incalzireTruma , sistem de ventilatie rece-cald Trumavent, dulapioare . In partea din fata are un coltar in forma de U si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane . Cauciucurile sunt aproape noi , rezervor de apa fix cu umplere din exterior foarte mare , boloboc , scarita – ,boiler Truma de apa calda electric jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile  . La usa plasa contra insectelor tip armonica, trapa de aerisire si ventilare .

Toata rulota functioneaza la 12v, poate stationa independent oriunde , se poate instala o baterie, cablare tv,usa de vizitare din exterior sub pat , cort mare inchis cu extindere, suport cu scara pentru barca gonflabila , suport pentru 2 biciclete, cupla stabilizatoare . ANVELOPE 2023 . Mobilierul este superb se vede ca este generatia rulotelor de lux, nu prezinta uzura , tapiteria nu este patata sau murdara .

RULOTA KNAUS BLUE LINE 450 TF

In exterior rulota arata ff bine nu e decolorata, vopseaua straluceste , ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite  . Se poate instala la cerere o baterie si un panou fotovoltaic pentru a asigura independenta, si a putea stationa oriunde fara sa fie nevoie sa se cupleze la retea 220v .
In ciuda faptului ca este o rulota mare se comporta excelent dupa masina nu scutura nu balanseaza , este o rulota foarte bine echilibrata . Iluminata in interior cu becuri 12v . Rulota este foarte bine dotata, este o rulota produsa de cel mai mare concern german Knaus-Tabbert este o rulota robusta si foarte bine izolata termic ,pentru cunoscatori.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .