Project Description

Denumire Rulota SWIFT TOSCANE 390
Pret Vanduta
An de fabricatie 2002
Nr. Persoane 4
Masa proprie 835 kg
Masa maxima autorizata 1100 kg
Lungime totala 5.50 M
  • Rulota SWIFT TOSCANE 390
  • Rulota SWIFT TOSCANE 390
  • Rulota SWIFT TOSCANE 390
  • Rulota SWIFT TOSCANE 390
  • Rulota SWIFT TOSCANE 390
  • Rulota SWIFT TOSCANE 390

Rulota SWIFT TOSCANE 390

Rulota SWIFT TOSCANE 390, an fabricaţie 2002, lungimea utila in interior 4,0m lungimea totala 5.5m masa proprie 835 kg masa maxima 1100 kg .Este o rulota pentru 3-4 persoane , în partea din faţă are doua banchete si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane separat de restul rulotei printr-o usa armonica .

Acest pat se poate transforma in pat fix , avind dimensiunile standard pentru saltea de 2 persoane . In partea stinga spate are doua banci si o masuta care se transforma tot intr-un pat pentru 2 persoane . Linga intrare in dreapta spate se afla baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior , chiuveta , cadita de dus (se poate monta si dus), la mijloc bucătăria chiuvetă, aragaz din inox model nou ,frigider functional 12v,220v, si gaz cu congelator mare.

Incălzirea Truma cu sistem de ventilatie Trumavent . Plase de ţînţari, perdele,jaluzele, draperii la toate geamurile,toate geamurile se pot deschide ,sistem de iluminare 12v,spaţii de depozitare cu acces şi din exterior  . Cupla cu sistem stabilizator,suport de biciclete ,rezervor de apă fix cu umplere din exterior , boiler pentru apa calda, cort inchis in stare noua , trapa panoramica cu deschidere (asigura un iluminat natural foarte placut) .

Scăriţă , anvelope aproape noi , usa de vizitare din exterior sub bancheta , mobilier deosebit , tapiţerie perfectă nu prezintă uzură sau pete . Nu are zgirieturi in interior sau exterior , vopseaua nu este matuita si arsa de soare. A fost tinuta sub acoperis , arata foarte bine . Toata rulota este functionala la 12v ,se poate monta un acumulator pentru a fii folosita off camping.

Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu suntem interesati de nici un fel de schimburi .
Se face proba de functionare integral la toata rulota.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .