Project Description

Denumire HOBBY Excelent 495 UB
Pret Vanduta
An de fabricatie 1999
Nr. Persoane 4
Masa proprie 1150 kg
Masa maxima autorizata 1400 kg
Lungime totala 6.79 M
  • HOBBY Excelent 495 UB

HOBBY Excelent 495 UB

HOBBY Excelent 495 UB , este o rulota foarte robusta , conceputa pentru 4 persoane . Cu lungimea in interior 4,9 m , in exterior 6,79m , G=1150 kg, MMA=1400 kg , an fabricatie 1999 cu 2 zone de dormit .

In partea din spate are o bancheta in forma de U , cu masa care se transforma in pat pentru 2 persoane , in mijloc bucataria cu aragaz si chiuveta din inox , hota , frigider functional pe 12v , 220v , si gaz , sistem de incalzire truma , sistem de ventilatie rece-cald . Baia foarte eleganta si moderna cu wc fix cu golire prin exterior , chiuveta si cadita de dus , posibilitate de montare dus, dulapioare .

In partea din fata are 2 banchete si o masuta care se transforma in pat pentru 2 persoane separat de restul rulotei prin doua usi culisante . Cauciucurile sunt aproape noi , rezervor de apa cu indicator de nivel tip troler cu umplere prin exterior , BOILER pentru apa calda , lumina ambientala la coltarul U suport pentru 2 biciclete , portbagaj pentru barca gonflabila , boloboc , scarita , cupla stabilizatoare , cort aproape nou , jaluzele atermice , si plase de insecte la toate geamurile  inclusiv la usa .

Trapa de aerisire si ventilare , trapa panoramica transparenta care asigura un iluminat natural in interior , mobilierul este superb nu prezinta uzura . In exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste , arata foarte bine . Ornamentele din plastic alb nu sint ingalbenite, posibilitate de a se monta o baterie.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .