Project Description

Denumire CHATEAU CALISTRAcu mover
Pret Vanduta
An de fabricatie 1998
Nr. Persoane 4
Masa proprie 990 kg
Masa maxima autorizata 1300 kg
Lungime totala 6.56 M

Rulota CHATEAU CALISTRA 450

Rulota CHATEAU CALISTRA 450 cruise cu MOVER TRUMA SE Automat,verificare bowag (total gaz,apa,curent,infiltratii) in 12.2022. Este o rulota cu o compartimentare foarte utila ,sint putine rulote cu o astfel de configuratie. Fabricata in 10.1998 , masa proprie 990kg , masa maxima 1300kg , lungimea interioara 4,5m , lungimea totala 6,54m .
Linga usa in partea din fata are 2 bancute +masa care se transforma in pat pentru 2 persoane . In stinga la intrare este bucataria cu chiuveta si aragaz din inox (model nou) , frigiderul cu congelator mare , functional la 12v , 220v si gaz , dupa care urmeaza un pat fix pentru 2 persoane.

In paralel cu el este baia cu cadita de dus , chiuveta are robinet cu dus si wc fix cu golire prin exterior . La mijlocul rulotei se afla un dulap si incalzitorul Truma cu sistem de ventilatie rece cald Trumavent . Dotari : BOILER pentru apa calda , TRAPA PANORAMICA ce asigura un iluminat perfect in interior) , baterie , (poate functiona independent pe 12v toata rulota ) totul e functional la 12v, CORT foarte frumos.

Jaluzele atermice si plase contra insectelor , plasa la usa de la intrare . SUPORT de biciclete , scarita , cablu de curent , rezervor de apa tip troler , roata de rezerva , usa de vizitare sub pat din exterior , CUPLA stabilizatoare , +++multe altele . Sint fabricate in Belgia.
Rulota arata foarte bine in interior si exterior si nu are mirosuri,infiltratii sau alte probleme tehnice, acest lucru este confirmat de verificarea bowag facuta anul trecut in decembrie.

Se probeaza integral functionarea ei la predare . Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI . Se vinde cu factura.

PRET FIX , nu sintem interesati de nici un fel de schimburi.

AICI puteti achizitiona piese si solutii pentru toaletele ecologice si accesorii pentru rulote .